(FOTO) "PAZI DA TE NE NATEGNE"! Pevačica objavila OVU fotku, USLEDILI VULGARNI KOMENTARI!

Autor: Republika

Zabava

20.10.2020

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nives Celzijus ne prestaje da šokira svojim provokativnim izdanjima, a poslednjom objavom je ponovo obradovala mnoštvo svojih pratilaca koji su verno očekivali da vide njen bujni dekolte.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nives Celzijus

Ovoga puta, Nives je pozirala u prirodi i to sa magarcem. Na sebi je imala uske farmerice i karo košulju u kojoj je istakla svoje bujno poprsje.

 

 

- Šta da vam kažem, muškarci i magarci jedu mi iz ruke. Ni Šime nije izuzetak. Zar nije najslađi na svetu?! - napisala je Celzijusova, te naišla na mnoštvo komentara koji su prevashodno bili upućeni na račun njenog izgleda.

- Najlepša si. - Ti si seksi cura. - Slatkica. - Ljepotica. - Košuljica je predivna... - samo su neki od njih, dok su pojedini ipak bili pomalo neumesni:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I uteka mi Šime...

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Oct 19, 2020 at 5:24am PDT

 

- Voli i da ga pojašeš. - Koje poniženje muškaraca, sad će borci za ljudska prava da davaju komentare. - Mislim ja da se on zagledao u nesto drugo. - Pazi da te mago ne nategne...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading