NEKADA IM JE BIO DOBAR, A DANAS GA SVI ZABORAVILI, SRAMOTA! : Ninove godišnjice samo se OVA pevačica setila!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.10.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaest godina bez pevača.

Foto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Nino Rešić

Pevač Nino Rešić pre tačno 13 godina preminuo je u 43. godini usled  perforacije pankreasa.

Iako je devedesetih, u punom jeku popularnosti, bio voljen među kolegama, danas ga se retko ko seti. Pevačica Maja Marijana prisetila se dragog saradnika.

Foto: Instagram.com/Majamarijana
Maja Marijana objavila fotografiju sa Ninovog groba

- Danas je 13 godina od odlaska dragog kolege - napisala je na svom Instagramu uputivši molitve za njega.

 

 

 

Povodom Ninove godišnjice niko sa estrade se danas nije oglasio, iako su tokom učešća njegove ćerke Sandre u muzičkom takmičenju, svi pričali o njemu samo reči hvale. 

Poslednje trenute sa pevačem proveo je njegov menadžer koji je po njegovoj smrti ispričao kako su tekli poslednji Ninovi sati:

- On više nije mogao da hoda te smo stavili u invalidska kolica i brzo odvezli na odjeljenje. Tamo nas je sačekao doktor i pitao da li je pacijent alkoholičar. Nisam znao šta da mu odgovorim osim da nije pio zadnjih sedam dana ništa. Odvezli su ga u salu a mi smo ostali da čekamo, prošlo je i ponoć ali mi nismo imali nikakvih vesti, nismo ni slutili da će se desiti ono najgore. U tom trenutku se pojavio doktor i rekao nam ono što nismo hteli da čujemo "Izgubili smo ga, pokušali smo reanimaciju ali nije reagovao", i dalje je bila tišina, ja nisam mogao da verujem da čujem tako nešto -govorio je  Nermin Ademović za medije.

Nino je ostavio dubok i neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i prostorima bivše Jugoslavije. Iza njega ostali su hitovi kao što su: "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise", "Divlja devojko".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading