KATARINA GRUJIĆ OTKRILA PLANOVE SA GOBELJIĆEM: Evo šta pevačica kaže kada će stati na ludi kamen sa fudbalerom Zvezde!

Autor: 24sedam.rs, Republika.rs

Zabava

17.10.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno o svemu.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Tekst potpisa

Katarina Grujić otvorila je dušu i ispričala detalje o vezi sa fudbalerom "Crvene zvezde". Markom Gobeljićem.

S obzirom na to da je javnost tek nedavno saznala za njihovu ljubav, postavlja se mnogo pitanja o tome kako i na koji način njih dvoje funkcionišu, kao i da li će uskoro stati na ludi kamen. Ipak, najveći problem joj je nedostatak posla zbog epidemije koronavirusa.

-Ovih dana sam u nekom haosu, a ova kiša utiče psihički na mene. Malo sam „mrtva” i nemam neku energiju, ali uspela sam da stignem na snimanje jedne emsiije. Bar malo smo se vratili u emisije, da ispoštujemo kolege i da budemo prisutni bar na taj način – rekla je Katarina za 24sedam.rs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećan rodjendan bejb ❤️? @gobeljamg7 ?

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 13, 2020 at 3:41am PDT

Katarina je objasnila na koji način funkcioniše veza sa poznatim fudbalerom:

- Meni je prvi put da sam u vezi sa nekim ko je poznat javnosti, a i njemu. Lepo nam je, a razumemo se. Podržavam ga u njegovom poslu, imam razumevanja za treninge i karantin. Ima i on za moj. Kada sam imala prvi nastup posle korone, to je bilo za njegov rođendan, ali je on meni poklonio to veče buket ruža. Veoma je pažljiv i podržava me u svemu. To je najvažnije u vezi, da se ljudi podržavaju i da se međusobno poštuju- kaže pevačica za pomenuti portal i dodaje:

 

-Jednostavno, kao da živimo zajedno, jer smo stalno zajedno. Ne volimo da se opterećujemo zajedničkim životom ili venčanjem. Imamo vremena i savršeno nam je, pa ćemo videti šta nosi budućnost - zagodnetno je rekla.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading