KO ZNA ŠTA BI SA NJIM BILO: Džeja je ova žena pronašla na ulici i spasila mu mu život!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.10.2020

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran život folkera.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski danas je velika zvezda, međutim, oduvek je imao buran život. Detinjstvo mu je obeležila jedna žena bez koje bi njegova sudbina otišla u potpuno drugom pravcu.

Naime, Džej je odrastao na Dorćolu u veoma lošim uslovima. Učiteljica škole "Braća Baruh" ga ja našla bukvalno na ulici i upisala u školu, a narednih godina brinula je o njemu.

-Džej je išao kod nas u školu, učiteljica mu je bila Danica Pekić. Ona ga je na ulici našla uplakanog i dovela ga da uči školu. Govorio je da mu je ona kao majka i da nije bilo nje nikad ne bi izašao na pravi put. Kupila mu je knjige, odeću i brinula o njemu. Bio je na jednoj proslavi škole, pa je o Danici kroz suze pričao, mnogo ju je voleo - ispričao je jednom prilikom direktor škola za "Blic".

 

Pevač je živeo teškim životom u barakama na Dorćolu, ipak i pored toga uspeo je da krene pravim putem, a danas je velika zvezda o kome kako kolege, tako i ceo komšiluk priča samo najbolje.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Džej sa ćerkama i zetom Adilom

Tokom detinjstva bavio se i šibicarenjem, o čemu je šesto i sam pričao, radio je u farbari i drugim usputnim poslovima dok nije zakoračio na estradu i od tada samo niže uspehe u karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
da traje

17.10.2020 19:36

niko kao Dzej ne peva balade