Krem srpskog džet-seta na okupu: Ražnatovići se provodili na rođendanu poznatog frizera!

Autor:

Zabava

17.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski frizer Stevan Radivojević priredio je nezaboravnu rođendansku žurku u jednom prestoničkom restoranu, gde su Ražnatovići zajedno proslavili s njim ovaj važan datum.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ceca Ražnatović

Na zabavu su došle pevačice Marina Visković i Aleksandra Mladenović, a nešto kasnije Anastasija Ražnatović, Bogdana i Veljko Ražnatović, kao i teniser Filip Krajinović.

Cecina ćerka napravila je nekoliko snimaka na rođendanskom slavlju, na kojem je najveću pažnju privukla Bogdana u svečanoj toaleti, a u kadrovima snimaka koje je objavila Marina Visković mogla se videti torta u obliku Teletabisa!

Najveću pažnju privukla je Veljkova supruga Bogdana, koja je sve očarala izgledom

Anastasija je blistala u pink odevnoj kombinaciji, te je u jednom trenutku i zapevala pred gostima. Bogdana se ne snima često za javnost, pa su stoga snimci na kojima je ona u prvom planu postali viralni na njenim fan stranicama.

Žurka je trajala do kasno u noć, a glavna zvezda večeri bila je upravo Anastasija, koja je Stevanu jako dobar prijatelj.

- Pre sedam godina Anastasija je došla u salon sa tadašnjom drugaricom da bi se sredile za 18. rođendan, od tada se nije frizirala kod drugih. Trudio sam se da na njoj pokažem sav mogući talenat koji imam u sebi. Pored toga što mi je najbolji prijatelj, ona je i zaštitno lice mog brenda - pohvalio se jednom prilikom Radivojević.

RepublikaFoto: e-stock

Stevan: Prema Ceci imam strahopoštovanje

Velikim delom Stevan se proslavio kroz saradnju s balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, te je nedavno u jednom intervjuu istakao svoje mišljenje o njoj:

- Ceca je nešto potpuno drugačije. Mi se u suštini jako dobro slažemo i mnogo smo pozitivni. Prema Ceci imam strahopoštovanje, kao prema najvećoj balkanskoj zvezdi dosad, i tako se i ponašam i tako pristupam poslu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading