Poznati u kandžama narkotika, ne libe se da javno pričaju o tome! Džej: Drogiram se od svoje 19.godine , a evo kome se ćerka predozirala!

Autor:

Zabava

17.10.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj poznatih ličnosti u Srbiji uživa u raznim vrstama narkotika, a mnogi su o tome progovorili i u javnosti.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Pojedini se bore da se izvuku, dok neki ne smatraju da rade nešto strašno sve dok ne završe u zatvoru.

Nedavno hapšenje glumca Baneta Vidakovića i repera Stefana Ðurića Raste podiglo je veliku prašinu, ali oni nisu jedini koji su priznali da su bili u kandžama droge.

Džej Ramadanovski je nekoliko puta citirao argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđu govoreći: "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman." Ovaj pevač je otkrio da je kokain probao sa 19 godina, kada je putovao u Amsterdam.

- Šta samo pišu o meni i stavljaju me na liste lečenih narkomana. Smeo bih da se zakunem da ne postoji pevač koji nije probao neki narkotik. Da ne govorimo o onima koji pevaju na ciganskim svadbama, bilo da je reč o ženama ili muškarcima. Svi to probaju jer toga na ciganskim svadbama ima u izobilju - ispričao je Džej za sarajevski Ekspres.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/PINKBHCompany
Milić Vukašinović

Roker Milić Vukašinović takođe se nije libio da svoja iskustva s drogom podeli s javnošću.

- Ne krijem, probao sam i ja drogu jer da nisam, ne bih znao šta sve droga može da uradi sa čovekom - rekao je Milić, koji je doživeo najgore što jedan čovek može doživeti - da mu droga odvuče u smrt dete.

- Obećala mi je da će biti normalna i da se više neće drogirati. Mislio sam da će sve krenuti nabolje jer je pokrenula neki biznis sa dečkom, planirali su da idu i na more. Mi smo se u Beograd vratili u utorak uveče, a ona je u to vreme umirala u Sarajevu. Meni su tek ujutru javili da mi se ćerka predozirala - pričao je Milić posle tragedije.

RepublikaFoto: instagram.com_njezz
Viktor Savić

Viktor Savić uhvaćen sa marihuanom

Glumac Viktor Savić je 2006. bio osuđen na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog posedovanja droge. On je sa Igorom Gruborom i Nemanjom Perićem uhapšen 16. februara, a glumac je navodno od Grubora kupio 1,3 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe. Tokom suđenja Savić je potvrdio da je droga bila njegova, ali je rekao i da nije znao da je zabranjeno posedovati je.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Nina Prlja zbog šverca kokaina pala u Dubaiju

Učesnica "Parova 9" Nina Prlja bila je uhapšena zbog šverca kokaina, i to u Dubiju.

- Jedan od policajaca mi je rekao da je našao kokain u mojoj torbi, to je bilo pola grama. Ne znam odakle meni to tu, ja sam ranije koristila droge, ali tada ne! Njima je verovatno bilo u glavi da moraju da me hapse zbog toga - izjavila je tom prilikom Nina, te je zbog dalje istrage prevezena u Centralni zatvor. Nina je posle ovakvog iskustva napisala i knjigu.

RepublikaFoto: Promo foto

Rambo Amadeus: Svakodnevno sam pušio travu

Antonije Pušić poznatiji kao Rambo Amadeus pre nekoliko godina govorio je za medije o narkoticima:

- Probao sam marihuanu kada sam imao 25 godina. Ne mogu da kažem da sam bio navučen, ali mogu da kažem da je bilo perioda kada sam je svakodnevno pušio. Probao sam i heroin jednom. Nekoliko sekundi kad šmrknete osećate se kao petogodišnji dečak koji je za svoj rođendan dobio igračku koju je danima sanjao. Međutim, posle nekoliko sati osećate kao da ste živi sahranjeni.

 

Ema Lapin krila u stanu šest kilograma marihuane

Bivša učesnica "Parova" Ema Lapin uhapšena je pre tri godine nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika. U stanu Lapinove, u kom je živela, iako nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane, spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas javno priča o teškom poroku

Folker je, gostujući u jednoj emisiji, progovorio o problemu koji je imao s drogom.

- Kad sam snimio "Pesmu od bola", imao sam samo 57 kilograma. Zna se i zašto, da sad ne ulazim u te teške životne priče. Jeo sam jednom u četiri dana, malo sam spavao, vileneo itd. Stvarno sam izgledao kao indijanska baba. Imao sam jedan kič kaiš, koji još čuvam, i on je sav u rupama. Toliko sam bio mršav - govorio je svojevremeno Aca Lukas (za kog oduvek kruže priče da je na kokainu, prim. aut.), tvrdeći da se skinuo i često upozoravajući omladinu da se ne odaje tom teškom poroku.

Dado Glišić bio kokainski zavisnik

I pop pevač Dado Glišić je navodno imao problem sa kokainom, a lečio se duže vreme.

- Istina je da je iza mene teška životna borba iz koje sam izašao kao pobednik. Bio sam mlad i prilično razočaran u sve što nam se dešavalo. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati - izjavio je jednom prilikom Dado povodom glasina da se drogirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading