Toše nas je napustio pre 13 godina: Za anđelom glasom slavuja i dan danas svi pate, kolege posvećuju bolne objave!

Autor:

Zabava

16.10.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava tačno 13 godine od tragične smrti Tošeta Proeskog, pevača kojeg je na putu ka osvajanju estradnog vrha prekinula saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio život.

Foto: facebook.com/Tose Proeski
Toše Proeski

Todor Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine u Prilepu, a 26 godina kasnije tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, 16. oktobra 2007. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Skoplju, a bio je uvaženi muzičar i omiljena ličnost širom Balkana.

Toše Proeski iza sebe je ostavio veliki broj pesama koje i dan danas žive, zahvaljući njima glas Balkanskog anđela i dalje se čuje i ne dozvoljava da padne u zaborav. Sjajan pevač i još bolji čovek, čiji je put ka zvezdama prekinut prerano, ostavio je dubok trag kako na domaćoj javnoj sceni, tako i u svetu. Mnogi sa nevericom i dalje govore o njegovoj smrti, a neutešni roditelji i dalje.

Kolege širom Balkana i danas posvećuju svoje postove na Instagramu velikom umetniku, te su se na današnji dan Tošeta setile Tijana Dapčević, Karolina Gočeva, Kaliopi Bukle i brojni drugi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official) on Oct 15, 2020 at 11:55pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on Oct 16, 2020 at 1:00am PDT

- Ne mogu da zaboravim nekoga ko je ostavio tolike uspomene - napisala je Karolina, koja je važila za Tošetovu najbolju drugaricu.

Foto: instagram.com/printscreen
Dirljivo - Toni posvetio ceo kolaž preminulom prijatelju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on Oct 15, 2020 at 11:51pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading