(VIDEO) TAJNA VELIKOG HITA: BALAŠEVIĆU BILA NAMENJENA, a otpevao je Mile Kitić!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.10.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuči nerealno.

RepublikaFoto: youtube.com
Mile Kitić

Čuvena pesma  "Kraljica trotoara",  proslavila je Mileta Kitića i vinula ga u zvezde. Ipak, nije od početka njemu bila namenjena.

Mile je jednom prilikom  priznao da je srećan što se izborio za numeru koja je na kraju postala njegova "lična karta". Ipak, bila je namenjena poznatom kantautoru.

 

 

 

― Bog mi je poslao tu pesmu. Išao sam sa Martom (prim.aut. Savić, suprugom) kod Stevice Simeunovića. Ispred njega hrpa papira, vidi tu pesmu, počne da je pevuši, ali mi kaže da ona nije za mene nego za Balaševića ― počeo je priču za "Svet" Mile.

― Ja odlučim ipak da je uzmem, ubedim ga i dam mu 1.500 maraka. Od tada svake godine nosim Stevi deo para jer me je ta pesma održala- poručio je pevač.

Iako deluje neverovatno da je neko drugi otpeva, a posebno Đorđe Balašević, ova pesma zaista je godinama hit i lična karta Mileta Kitića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading