Dugo je ćutala o tome: TEODORA NAPOKON REKLA ŠTA MISLI O ANĐELU

Autor: IDJ,Republika.rs

Zabava

16.10.2020

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O bivšima sve najbvolje.

RepublikaFoto: Promo foto
Teodora Džehvarović

Teodora Džehverović mesecima nakon raskida sa bivšim dečkom Anđelom, odbijala je da govori javno o njemu i svemu što se desilo. Kako je on sada učesnik Zadruge, ponovo se pokrenula ova tema.

Pevačica je sada otvorila dušu i rekla šta misli o bivšem dragom.

 

 

 

- Iskreno, čujem da često pričaju o meni u „Zadruzi“ i to ne mogu da promenim, ali mogu da ne gledam i tako i radim. O Anđelu imam lepo mišljenje i on je za mene dobar momak. Ne znam kako se sada u rijalitiju ponaša, ali od mene nećete čuti da pričam ružno o njemu. Mnogi me pitaju da li bih ja ponovo ušla u rijaliti i odgovor je ne. Uživam u svom životu i poslu i sada nema razloga da uđem i da se zatvorim, imam dosta razloga da uživam na slobodi – ispričala je Džehverovićeva u „DeToxic“ emisiji.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora i Anđelo u vreme ljubavi

Podsetimo, Teodora je nakon raskida sa Anđelom uplovila u vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, dok je Anđelo veoma aktivan u pronalaženju nove ljubavi u rijalitiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

16.10.2020 11:31

Iznenadila korektnom izjavom.