NOVA DRAMA TANJE SAVIĆ: Dušan mi je zapretio da neće videti decu - "Ili ćeš biti sa mnom, ili ostajem u Australiji"

Autor: IDJ

Zabava

16.10.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ucenjuje je.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

Tanja Savić otkrila je nove detalje drame koju već mesecima prolazi sa suprugom Dušanom. Taman kada je mislila da je na korak rešenju da vrati decu, koju je on bez njenon znanja odveo u Australiju, usledile su njegove pretnje.

- Imam u porukama sve. Napisao mi je: "Ili ćeš da budeš sa mnom, da budemo zajedno sa decom, ili ja ostajem sam u Australiji", tako da ja samo mogu da ostanem bez dece, ukoliko se ne pomirim sa njim. Jasno je kakav je to profil ljudi. Jako sebična osoba, narcis. Samo misli na sebe, uopšte ne misli na decu - objasnila je Savićeva za IDJ.

 

 


 

 

Pevačica je objasnila i da je krajem ovog meseca trebalo da otputuje u Australiju, međutim, let joj je otkazan.

Ono što Tanju najviše brine je Dušanov uticaj na decu tokom ovog perioda i kako će njen odnos sa njima izgledati jednog dana kada uspe da ih ponovo vidi:

- On apsolutno utiče na decu. To se vidi. S tim što ja znam kakav je on i olakšavajuća okolnost mi je ta da znam da ima dijagnozu. Čovek zaista ima dijagnozu. Ima poremećaj ličnosti. Jako je strašno da takav čovek ostaje kući sa decom i da ih čuva - tvrdi Savićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

16.10.2020 11:34

Tanja samo misli na sebe. Propustila 6 meseci da ode kod dece i muža.

Baron

18.10.2020 07:53

Australija zatvorila svoje granice do kraja godine. Laže Tanja.