Nikolićeva završila iza rešetaka: Ana posetila Rastu, izbila žestoka svađa u pritvoru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta sukobili su se u prilikom njene posete reperu koji je pre 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega pronađena veća količina skanka.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana Nikolić

Pevačica je zbog toga prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd da bi od Rastinih roditelja preuzela ćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana direktno se zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je napala repera zbog toga što je konzumirao narkotike dok je ćerka bila kod njega.

- Ana je tražila da poseti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je videla, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbesnelo, pa mu je zapretila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira - govori pevačicin prijatelj i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/ST/Vladimir Lukić
Rasta i Ana Nikolić

- Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vreme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su videli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

Kako dalje saznajemo, Nikolićeva je informaciju o hapšenju Ðurića saznala u Dubaiju dok je bila na odmoru i tamo je doživela slom živaca jer je njihova ćerka ostala sama. Odmah je kontaktirala s bratom Markom, koji je preuzeo Taru i vodio računa o njoj dok se pevačica nije vratila.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive na broj poznat redakciji.

Podsećanja radi, Stefan Đurić Rasta uhapšen je u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina narkotika. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. On se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mesec dana.

Rasta molio Anu da mu u posetu dovede ćerku

Nakon ovog incidenta Rasta je preko advokata tražio da mu u zatvorsku jedinicu dovedu ćerku Taru da je vidi. On je tražio da ga samo mezimica poseti jer samo ona može da ga smiri. Kada je to čula, Rastina majka je kontaktirala s Anom, ali je ona bila izričita da dete u zatvor puštati neće i da će moći da je vidi tek kada izađe na slobodu.

Reperovi roditelji od bruke ne izlaze na ulicu

Otkad je Rasta u pritvoru, njegovi roditelji, inače ugledni akademski građani Drago i Slađana Đurić, prolaze kroz agoniju, a kako komšije tvrde, oni ih više i ne viđaju:

- Drago i Slađa ne znaju šta ih je snašlo. Nisu ni sanjali da će im sin prirediti ovakav skandal. Od sramote ne smeju na ulicu da izađu, a telefoni im neprestano zvone. Zove ih rodbina, čitaju svašta, pa žele da se uvere koliko je stvar ozbiljna. Baš ih je snašla propast.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Edita: Oslobodite Rastu

Mnoge Rastine kolege su se preko društvenih mreža oglasile porukom "Free Rasta", tačnije "Oslobodite Rastu", očigledno uvereni da reper nije ništa loše uradio da bi završio u zatvoru.

Edita Aradinović okačila je video podrške sa gorenavedenom porukom, pevajući Rastinu pesmu "Indigo". Reper Slobodan Veljković Cobi to je učinio tako što je postavio njihovu zajedničku sliku sa nastupa i napisao "Drug, brat, saradnik".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toma

12.10.2020 20:42

Ko brani narkomana Rastu neka ide kod njega da mu pravi društvo i kuva kavu.

Xli

12.10.2020 21:54

Znaci bilo pozoriste u zatvoru.