(FOTO) KONAČNO OTKRIVENA! Milica Pavlović u vezi sa poznatim sportistom - SVI GA ZNATE, ŽENE LUDE ZA NJIM!

Autor:

Zabava

12.10.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auu..

RepublikaFoto: Promo

Kako mediji prenose, atraktivna pevačica Milica Pavlović je već dva meseca zaljubljena i uživa u ljubavi sa Nikolasom Saveljićem, uspešnim crnogorskim vaterpolistom i sinom poznatog fudbalera Niše Saveljića. Mnoge devojke nisu ostale imune na izgled zgodnog sportiste koji ima samo 22 godine, ali je njega uspela da zavede samo Milica. 

 - Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On inače već četiri godine unazad živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je baš vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Tada kada su se upoznali ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko instagrama da se dopisuju, on je vrlo kulturno i džentlmenski bio nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dedication doesn’t have an off-season. ? #comingbackstronger #bruins

A post shared by Nicolas Saveljić (@saveljaaa) on Feb 24, 2019 at 10:30am PST

 

-Kada se stišala situacija sa koronom, on je prvim avionom došao iz Amerike, da bi se pre dva meseca on i Milica sastali kada je ona boravila u Crnoj Gori i tada su sa zajedničkim prijateljima izlazili da bi shvatili da je među njima kliknulo nešto i da su ipak više od prijatelja. Koliko znam, oni su započeli vezu, ali o tome zna baš mali broj ljudi. Ne žele da o tome pričaju jer ne znaju kako će se njihova veza razvijati, ipak je u pitanju i ljubav na daljinu. Mnogo su slatki kao par, i ono što je Milici izuzetno važno, iako je mlad, ambiciozan je, siguran u sebe i nema problem što se Milica bavi pevanjem - priča izvor, a pevačica i Saveljić se već neko vreme prate na Instagramu i lajkuju fotografije jedno drugom.

Nikolas je nedavno dao intervju za jedan tabloid gde je nagovestio da postoji devojka koja mu se sviđa, a mnogi su u njegovim rečima prepoznali upravo sek*si senjoritu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sensitive content

A post shared by Nicolas Saveljić (@saveljaaa) on Sep 9, 2020 at 10:25am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading