Sigurno mu je težak život prolazio groz glavu! Zorica Marković skrhana zbog Borine smrt!

Autor: Telegraf.rs, Republika

Zabava

12.10.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bio je dobar čovek, namučen, dosta toga je i pričao kroz šta je sve u životu prošao, nije imao sladak i lep život, ljudi ne znaju, na sceni se to ne vidi", rekla je Zorica.

RepublikaFoto: printscreen

Zorica Marković

Pevač Bora Drljača preminuo je juče, 11. oktobra, u 80. godini života, a njegovu koleginicu i prijateljicu Zoricu Marković rastužilo je ovo saznanje.

Zorica je ispričala da je pre dva meseca videla Boru i da joj je tada rekao da se ne da i da se bori. Pevačica je istakla da je Drljača imao težak život, ali da se to nije videlo, jer je sve lavovski nosio u sebi.

- Baš mi je žao, rastužila sam se. Videla sam ga skoro na Košutnjaku nakon izlaska iz bolnice, sreli smo se, on je išao na neko snimanje. Stali smo i popričali, to je bilo pre dva meseca. Nije izgledao baš dobro, ali po pričanju se primetilo da je slab, nije bilo njegove energije, vedrine... Rekao mi je: "Ne dam se ja, borim se" - rekla je Zorica.

RepublikaFoto: e-stock/M. RODIĆ

Bora Drljača

- Ranije smo preko nastupali zajedno, bio je fantastičan prema meni, bio je jedan od retkih koji je poštovao koleginice. Mene uvek! Poštovala sam ga kao borca, a dubini duše mi ga je i bilo žao. Zagleda se tako, izgubi, verovatno su mu se te teške slike koje je imao u životu prolazile kroz glavu - ispričala  je pevačica.

- Bio je veseljak, volela sam njegove pesme, inače volim taj stil koji je on negovao. Bio je jako duhovit, nije bio cicija, nije bio ni zloban. Imao je neku svoju priču koju je vodio na estradi. I ta slava i to sve, sigurno mu je sve to prijalo, ali imao je tešku muku i bol. Volela sam ga, bio mi je mnogo drag - kazala je ona.

 

 

 

- On jeste imao još dosta godina, ali mogao je još da živi. Prošle godine sam brata izgubila od iste bolesti, tako da sma prošla kroz taj pakao - zaključila tužna Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading