RAZVODE SE ANA I RASTA?

Autor:

Zabava

02.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, kako saznajemo, par koji se u julu prošle godine tajno venčao već mesec dana prolazi kroz najveću bračnu krizu, koja je rezultirala Aninim zahtevom za razvod. Prema tvrdnjama izvora bliskih pevačici, Ana i Rasta već tri nedelje ne žive pod istim krovom, a kontakt trenutno održavaju zbog ćerke Tare.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
​Reper Stefan Đurić već dve nedelje spava u svom studiju, Nikolićka u stan uselila majku Miljanu, koja joj pomaže oko ćerke Tare

- Ana i Rasta su se nekoliko dana nakon njenog rođendana 27. septembra žestoko posvađali. Ani je najviše smetalo što je Rasta i nakon dobijanja deteta nastavio da živi momački život, često je bio odsutan od kuće, pušio je marihuanu, a do nje su dolazile i razne priče o njegovom neverstvu. Jedne večeri joj je prekipelo, sve mu je sasula u lice i rekla mu da se spakuje i ide - govori izvor blizak pevačici.

Angažovala advokata

Kako dalje saznajemo, reper je mislio da će Anu proći bes i da će se pomiriti, ali ona ovaj put nije popuštala. Umesto pomirenja, posetila je advokata Borivoja Borovića, od kog je zahtevala da podnese zahtev za razvod. Istog dana uselila je u stan majku Miljanu, koja joj pomaže oko ćerke Tare.

Advokat Borović: Više informacija daću vam nakon što se sastanem sa Anom tim povodom

Da stvari između Ane i Raste ne funkcionišu, vidljivo je i na njihovim nalozima na Instagramu, sa kojih su se otpratili, a na Rastinom profilu više ne stoji ni broj telefona Aninog brata Marka Nikolića, koji mu je zakazivao nastupe. Pored toga, baš u vreme kada je, prema tvrdnjama izvora, do raskola i došlo, Rasta je postavio sliku koja aludira na bračne probleme uz simboličan tekst na engleskom jeziku:

- Poenta svega je da sam borac koji je znao u šta ulazi. A vi, kučke, nakon nekoliko svađa već ste sa drugim crnjom - stoji, između ostalog, u Rastinom postu.

Marko: Ne bih ja komentarisao da li je njihov brak u krizi zato što se to tiče isključivo njih dvoje

Potvrdili navode

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Aninog advokata Borivoja Borovića, koji je potvrdio naša saznanja:

- Pozovite me sutra, pa ću vam dati više informacija nakon što se sastanem sa Anom tim povodom - rekao je Borović za Srpski telegraf.

Ni Nikolićkin brat i menadžer Marko nije demantovao naša saznanja.

- Ne bih ja komentarisao da li je njihov brak u krizi zato što se to tiče isključivo njih dvoje. Lično sam skinuo moj broj sa Stefanovog profila da me ne bi zivkali i pitali svakakve budalaštine - izjavio je Nikolić.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Rastom, ali...

Prevod teksta ispod Rastine objave koji aludira na krizu

Svi žele ovo, ali ono što svi zaboravljaju jeste da je ona bila sa Divljim Gučijem, Gučijem na drogama (dok se drogirao), Gučijem koji je varao, Gučijem koji je bio u zatvoru (dok je bio u zatvoru), Gučijem sa lošim publicitetom (sa drugim ženama).

Ovo je Guči nakon rehabilitacije/terapije, to je čovek sa ulice uhvaćen u svojim tridesetim u svom najnižem (najgorem) izdanju. Poenta svega je da je ovo borac (rider je vozač, ali u ovom kontekstu na našem je borac) koji je znao u šta ulazi. A vi, bitches (to znaš šta je), nakon nekoliko svađa ste već sa drugim crnjom (likom)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading