Stigla prekršajna prijava: Evo koliku kaznu će Ljupka morati da plati zbog skandala sa Simićem!

Autor: Alo.rs

Zabava

07.10.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće da se suoči sa posledicama!

RepublikaFoto: Printscreen
Ljupka Stević

Prekršajna prijava protiv Ljupke Stević stigla je u ponedeljak u prekršajni sud od policije zbog toga što je narušila javni red i mir, te izazvala štetu na dva vozila.

Ljupka Stević bi tako, u narednim danima, trebalo da se nađe pred prekršajnim sudom. Prekršajna prijava koja je podneta protiv Ljupke Stević je zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Prema pomenutom zakonu, za onog ko nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem narušava javni red i mir ili ugrožava imovinu ili vređa moral građana predviđena je novčana kazna od 10.000 do 150.000 dinara ili rad u javnom interesu od 80 do 360 časova.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ljupka Stević

Podsetimo, pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina. Ona je nakon toga za medije ispričala da ga je uhvatila u prevari i da ga je nakon toga i nokautirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading