ADIL: I Seka i JK su dobrodošle na koncert!

Autor: J. V.

Zabava

01.11.2017

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzički spektakl koji je Adil zakazao za 17. novembar mogao bi da se pretvori u mesto konačnog razrešenja pitanja šta će se desiti prilikom susreta starih rivalki Seke Aleksić i Jelene Karleuše.

 

 

A post shared by Adil (@adilmaksutovic) on Sep 3, 2017 at 12:22am PDT

 

Naime, pošto za prvi solistički koncert muzičke zvezde vlada ogromno interesovanje među publikom, ali i kolegama, a kako je pevač u sjajnim ne samo poslovnim već i prijateljskim odnosima sa obe koleginice, očekivano je da JK i Seka dođu i podrže ga. Naravno, logično je i da sede blizu jedna drugoj jer je prvi red u dvorani prilično limitiran sa brojem sedišta, tako da će gotovo sigurno doći do susreta, a kako će se on završiti, ostaje da se vidi.

Za njihovog domaćina ovaj susret predstavlja neprijatnost, ali, kako kaže, poziv za obe i dalje važi.

- Nije mi drago kada neki od mojih prijatelja nisu u dobrim odnosima, ali trudim se da se ne mešam u tuđe privatne odnose, tako da, što se mene tiče, za obe ima mesta i voleo bih da ih vidim na koncertu, kao i sve druge prijatelje i ljude koji vole ono što radim – rekao je Adil.

Pevač ovih dana počinje sa svakodnevnim probama sa bendom jer želi svima da priredi događaj za pamćenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading