Đole šokirao sve: Gagi više nije deo porodice Đogani!

Autor: Blic.rs

Zabava

06.10.2020

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser je poručio da smatra da svako odgovara za svoje postupke i dela te da smatra da mu hapšenje njegovog brata neće ugroziti ugled.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Gagi Đogani

Kako dodaje, njihovi pogledi na život su potpuno drugačiji, ali ljubav i podrška su i dalje tu.

Nakon što je Gagi Đogani uhapšen sa kokainom, porodica mu je priskočila u pomoć pa se trudila da ga zaštiti. Kako nam njegov brat Đole Đogani otkriva, sada je posvećen svojoj porodici koju čine supruga Vesna i deca, pa dodaje da ga za Gagija veže detinjstvo.

- Ne odričem se brata, ali svako ima svoju porodicu i svako odgovara za svoje postupke i dela. Ne mislim da je on loš čovek, naravno da ću biti tu da mu pomognem koliko mogu kao brat. To neće da utiče na moj ugled i karijeru, mi jesmo braća, ali imamo odvojene živote, karijere, porodice i na kraju, nismo isti ljudi. Drugačije mislimo i delamo, drugačijeg smo obrazovanja. Dijametralno se kose naši principi shvatanja suštine života, veže nas detinjstvo, braća smo po detinjstvu, po mami i tati. A onda kad smo odrasli svako ima svoju porodicu. Porodicu čine mama, tata, braća i sestre samo dok smo deca, posle smo braća, ali nismo porodica - priča Đole i dodaje:

RepublikaFoto: Printscreen
Đole i Gagi

- Ja ga volim i uvek će biti onaj moj mali bata koji se nikad nije bunio ma šta mu uradili... To nisam voleo kod njega, voleo sam da je buntovniji, da je lav. To ga sada košta - rekao je Đole za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading