Seka Aleksić šokirala priznanjem u emisiji: Bila sam zabranjena u medijima

Autor:

Zabava

06.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda otvorila dušu pred kamerama!

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić progovorila je o saradnji sa novinarima i u emisiji "Premijera vikend-specijal" ispričala da joj nikada nije teško padalo što je u pojedinim medijima bila zabranjena u nekom periodu karijere.

- Meni nije palo teško što sam bila u nekim momentima zabranjena u pojedinim medijima, nisam to doživela kao nešto strašno. Ja sam to tako želela, ušla sam u novu vezu, pa i u brak, htela sam da me ljudi ostave na miru, pa da me i u medijima nema. Kad ste javna ličnost, morate da shvatite i podnesete neke stvari, a ja to nisam znala tada. Nerviralo me što mediji toliko zalaze u moju privatnost - istakla je Seka.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Seka Aleksić

- Ja sam došla u tu fazu kad mogu da kažem, sad hoću da dam intervju, sad neću, za ovo hoću da dam, za ovo neću. Naravno da čovek treba da bira gde će se pojaviti. Danas imaš milion nekih pevača koji su bez razloga pevači, tako imaš i televizija, emisija, za koje ja ni čula ni videla nisam. Treba svakog ispoštovati, razumem svačiju borbu da preživljava, zato sam uvek i dostupna, osim ako neko nije bezobrazan i na neki način me vređa. Ako me vređa, nemam šta da pričam sa njim. Strpljenje sam stekla godinama kroz iskustvo, a najviše kroz supruga, koji je smiren. Nisam više impulsivna kao što sam ranije bila - zaključila je folkerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading