JUTRA KAKVA NISTE TRAŽILI, ALI SU VAM PREKO POTREBNA: Posle "Ustanka" sa Filipom i Pandom na RED TV-u imaćete blagu upalu stomačnih mišića!

Autor:

Zabava

04.10.2020

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve face za posmatranje u svakom smuslu te reči, kao jing i jang, kao noć i dan, jedan crn i išaran, drugi bradat i plav, neozbiljni kad treba i ozbiljni kad ne treba. Sedam od deset ispitanih žena za njih kažu da su neodoljivi, a preostale tri nisu uspeli da potplate.

Foto: Jelena Simonović

Filip Đukić i Stefan Milošević Panda su kao dva davno izgubljena brata koja su se konačno sastala u vašim domovima putem RED TV-a. Da li ste spremni za jutra kakva niste tražili, ali su vam bila preko potrebna? Onda ste na pravom mestu jer počinje jutarnji program “Ustanak” sa Filipom i Pandom na RED TV-u!

Foto: Jelena Simonović

U “Ustanku”, Filip i Panda govoriće tačno ono što vi mislite, pričaće o tabu temama i rušiti predrasude, a goste će dovoditi u situacije da se zapitaju: "Šta mi je ovo trebalo?". Uz njih dvojicu očekuje vas humor toliko sofisticiran da ćete posle svake emisije imati blagu upalu stomačnih mišića!

Stefan Milošević Panda je radijski a od sada i TV voditelj, a nada se da će postati astronaut kad poraste. Dok se ne lansira u kosmos, Panda će voditi “Ustanak” na RED TV-u.

Foto: Jelena Simonović

- Jedna od mnogih emisija koju ću voditi je jutarnji program “Ustanak”. Kad se polomite u gradu, dođete kući, odspavate i ustanete: uključite RED TV i vidite dva idiota i shvatite da vam nije toliko teško u životu. Pričaćemo o raznim stvarima, imaćemo zanimljive goste, teraćemo ih da izađu iz svoje zone komfora i rade razne gluposti, stavljaćemo ih u neprijatne situacije. RED TV okuplja najkreativnije, najtalentovanije i najzanimljivije ljude sa ovih prostora i mislim da će ovo biti pun pogodak – kaže Panda.

Filip Đukić je tattoo mastor, znate ga kao rijaliti učesnika, odnedavno je i jutjuber, a sada i voditelj na RED TV-u!

Foto: Jelena Simonović

- Naša emisija će biti u fazonu svega i svačega , mi ćemo biti dve crne ovce. Nadam se da će naš “Ustanak” biti opuštena, lagana emisija, da gosti neće da se uplaše i da imaju tremu. RED TV treba gledati zato što će biti mnogo mladih ljudi, ne računam sebe, koji imaju svašta da pokažu. Gledaj RED TV brate moj – poručuje Filip.

Spremite se za novu eru zabave, mnogo zanimljivih igrica, izazova, tema i fora. Filip Đukić i Stefan Panda Milošević zabavljaće vas u novom jutarnjem programu “Ustanak” na RED TV-u!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading