ZBOG SAŠINOG NADUVENOG LICA U EMISIJI ZAPALILE SU SE DRUŠTVENE MREŽE: Otkriveno šta je prava istina - ZABEZEKNUĆETE SE!

Autor: Objektiv

Zabava

02.10.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Saša Kovačević

Poslednjih dana podigla se velika prašina nakon pojavljivanja Saše Kovačevića  u emisiji “Balkanskom ulicom”. Pevač je bio otečenog lica, posebno oko očiju, te su krenule spekulacije da se podvrgao estetskim korekcijama.

Mnogi su već krenuli da ga osuđuju zbog ovog postupka, a razlog za ovakav njegov izgled je sasvim druge prirode.

 

” Saša se nedavno podvrgao operaciji, ali ne estetskoj, već zdravstvenoj. Operisao je sinuse i proces oporavka nakon ove intervencije traje i po nekoliko nedelja. S bozirom na to da je profesionalac, nije želeo da otkaže unapred dogovoreno snimanje emisije, pa je zato izgledao malo naduveno u emisiji”, objasnio  Sašin menadžer za jedan portal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ppenzioner on Oct 1, 2020 at 6:07am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Las Vegas

03.10.2020 07:04

estradni kokain u njegovom nosu , sav je naduvan i ukocen od toga kokaina i marihuane koje u servira estradna provincija i industrija .Momak je muzikalan i uspesan ali to znaci da oni iz industrije odozgo hoce da ga kontrolisu , iskoristavaju i pljackaju , mlad je momak i zanesen uspehom koji mu zasluzno i pripada , ali steta sto je naseo na zapadnu foru i narkotike , pogledajte samo naprimer Emi Vajnhaus , on nije ni svestan kako su sjebali Majkla Dzeksona .