SPONZOR IVE GRGURIĆ KUPIO PLAC SANDRI AFRICI: Evo zbog čega je hrvatski biznismen darežljiv prema pevačici!

Autor: informer, Republika

Zabava

02.10.2020

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika navodno je dobila na poklon plac na hrvatskom ostrvu Brač, i to ni manje ni više nego od bivšeg sponzora pobednice Zaduge 3 Ive Grgurić Marijana Šarića (65).

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić

On je njoj navodno prepisao 15 ari zemlje, a potpisivanju je prisustvovao i Sandrin bivši dečko, sadašnji menadžer Aleksandar Moskoljević Mikiša.

- Ona tvrdi da joj je Šarić poklonio plac zato što su veliki prijatelji. Ne verujem da postoji nešto među njima, jer ih je baš Mikiša upoznao pre par godina. Marijan ju je iznenadio papirima i rekao: 'Potpiši da je zemljište tvoje i počni da gradiš šta želiš'.

 
RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika
Sandra Afrika

- Sandra je prvo odbila, a nakon njegovog ubeđivanja prihvatila je poklon - ispričao je izvor i otkrio šta pevačica planira da radi sa zemljištem:

 

- Sledeće godine će početi izgradnju apartmana. Njen plan je da sredi i za sebe jedan apartman, koji će biti izdvojen od drugih. Dolaziće kad god ima nastupe na primorju, a ostale će da izdaje tokom sezone - rekao je izvor. 

Hrvatski biznismen Marijan Šarić postao je poznat domaćoj javnosti po dvogodišnjoj aferi sa Ivom Grgurić.

On je plaćao stan atraktivnoj Hrvatici sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading