(FOTO) NEMAM OČI, PODLIVI SU UŽASNI! Jelena Bačić Alimpić doživela UŽAS pred snimanje emisije!

Autor:

Zabava

01.10.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_bacic_alimpic

Nekada voditeljka i poznata srpska književnica Jelena Bačić Alimpić aktivna je na društvenoj mreži Instagram gde deli fotografije iz svoje svakodnevice.

Bivše TV lice  pred gostovanje u popularnoj emisiji imalo je ozbiljne zdravstvene probleme, pa je do detalja opisala kako se izborila sa nevoljom u kojoj se našla.

- Muku mučim s alergijom na ambroziju već nedeljama i pored terapije koju koristim po preporuci alergologa. Elem, danas sam imala zakazano snimanje kod mog školskog druga Aleksandra Filipovića, i jutros se probudim kao ET... Potpuno natečena, nemam oči, samo užasne podlive... Nikad u životu nisam, što bi klinci rekli "ispalila" kolege, te sam već u rano jutro pozvala svoju drugaricu, oftalmologa i zakukala. Da skratim priču, posle dve injekcije kortikosteroida i antihistaminika i orl terapije (ispiranja očiju, kapi, masti, etc...) i naočara koje su mi dali za potrebe snimanja, nekako smo uspeli da izguramo celu, verujem, zanimljivu priču koja će se emitovati na TV-u - istakla je uz novu fotografiju Jelena Bačić Alimpić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading