OD TENERIFA DO SRBIJE: Zbog ljubavi je ostala u Beogradu, a onda postala Influenser! Jenni Martin od 3. oktobra gledate na RED TV-u!

Autor:

Zabava

01.10.2020

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španjolka u Beogradu – tako možemo ukratko opisati Jenni Martin, jednu od trenutno najpopularnijih influenserki u Srbiji.

Foto: Promo
RED TV od 3. oktobra za sve mlade i one koji se tako osećaju

Jenni je završila glumu u Madridu, a onda je prelepo špansko ostrvo Tenerife na kom je rođena, zamenila Beogradom kada se zaljubila u našeg glumca Uroša Jovčića na snimanju filma „Montevideo, Bog te video“.

Osim ljubavi, Jenni je u Srbiji pronašla i karijeru – dobila je status influensera, zahvaljujući zanimljivom sadržaju koji plasira na svom Instagram profilu i Jutjub kanalu. Glumica, influenserka... Ali tu nije kraj njenim uspesima! Jenni se bavi i pevanjem – duetska pesma sa influenserkom Leom Stanković ima blizu 6.500.000 pregleda na Jutjubu. Njena svestranost, talenat, spremnost na izazove koju je pokazala kada se iz Španije preselila u Srbiju, ali i popularnost na društvenim mrežama – dovoljni su razlozi da Jenni Martin postane deo RED TV tima, gde će se od 3. oktobra oprobati kao voditeljka.

Jenni će sa svojim kolegama influenserima – Janom Dačović, Conetom i Duxom – voditi jutarnji program „Ustanak“ na RED TV-u. Ova četvorka komentarisaće za vas najpopularnije objave na društvenim mrežama, davaće vam savete: od toga kako da postanete jutjuber i instagramer, preko muzike, do saveta koji se tiču ishrane, mode i fitnesa.

Foto: Promo
Jenni

„Ustanak“ će biti sličan onome što radimo na jutjubu: davaćemo savete za lepotu, modu, stavljaćemo goste na izazove, pričaćemo o muzici, bukvalno sve što možete da zamislite – kaže Jenni.

Jenni se sa svojim slatkim izgovorom srpskog jezika, uz ubacivanje španskih i engleskih reči, izdvojila među influenserima, a na RED TV-u će se predstaviti milionima gledalaca širom regiona. Ako vas do sada nismo ubedili da je RED TV pravi izbor, onda će to uraditi Jenni.

RED TV morate gledati zato što će da bude najbolja televizija. Ima mnogo mladih ljudi, jedva čekamo da gledate ono što smo vam spremili – poručuje Jenni.

Ako ne želite da propustite Jenni i njene kolege Janu, Coneta i Duxu, ne morate da navijate alarme mnogo rano – od 10 časova počinje najkasniji jutarnji program u Srbiji „Ustanak“. I šta da vam kažemo na kraju –  od Tenerifa do Srbije – za RED TV će se čuti daleko!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading