SKANDAL! Pukli skroz, za pare spremni na sve: Raša nabija Gocu otpozadi!

Autor:

Zabava

01.10.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Moj savršeni brak" idejni tvorci zabavno-humorističkog programa Goca Tržan i Radomir Raša Novaković pokazali su skandalozno ponašanje pred kamerama, te pikanterije iz spavaće sobe stavili na tacnu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Raša i Goca

Demonstrirajući kako protiče jedan od Rašinih nagona za se*som u društvu Goce, prema rečima korisnika društvenih mreža, pokazali su da su spremni na sve zarad novca, te su ogolili najintimniji čin.

Na pitanje statiste koji glumi bračnog savetnika "kako biste ocenili svoj se*sualni život", Goca i Raša su pogledali jedno drugog i zagonetno se smeškali, te se u kadru u sledećoj sceni u kupatilu pojavio Raša, koji se pribio Goci otpozadi i govorio: "Al si mi dobra". Simulirajući dogi pozu, Raša se nije libio da je pomazi po ruci i zadnjici dok je u sceni na setu vadila čist veš iz veš-mašine.

- Hajde, molim te, izađi, šta hoćeš sada ovde - uzviknula mu je Goca.

- Ima dovoljno mesta za oboje, ja bih ti radio svašta - bez trunke blama uzvratio joj je Raša, potom je dodirujući za grudi.

- Hajde, Radomire, molim te, uozbilji se. Sad ti ne bih dala pi*ku ni hektar da imam - odgovorila je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Raša i Goca

U narednoj sceni ponovo ju je zgrabio u garderoberu kao pomahnitali manijak, a pred kamerama je Goca otkrila kako ona gleda na se*s kao intimni čin:

- Meni je se*s povezan sa nečim što treba da bude spontano, što treba da bude emotivno i ne mora da bude filmski.

Goca Tržan najavljivala je svoj rijaliti bez ikakvih naznaka da će na ovako primitivan način otkriti kako je Raša startuje u krevetu:

- Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, s našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život. Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak. Veoma mi je zanimljivo da ljudi vide koliko me zapravo ne poznaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Željko ih spasao finansijske krize

Finansijska kriza među srpskim muzičkim zvezdama napravila je pravu pometnju, a takav slučaj navodno umalo Gocu Tržan nije koštao braka s Radomirom Rašom Novakovićem. Finansijska kriza je, prema pisanju lista Svet, motivisala Rašu da ode u Švajcarsku i da tamo malo zaradi, međutim, Goca nije prihvatila tu ideju. Posrećilo joj se jer ih je od razdvajanja spasao Željko Joksimović, koji im je ponudio da snimaju rijaliti na njegovoj televiziji. Oberučke su prihvatili tu ideju, a novac koji su dobili spasao ih je finansijske krize.

Ljubav bez ograničenja

Koliko ona i Raša imaju jaku vezu, dokazala je i pre nekoliko nedelja, kada je na Instagramu raznežila pratioce rečima ljubavi koje je suprugu uputila za rođendan.

- Dobri moj čoveče, hvala ti za svako divno jutro, za ljubav bez ograničenja, za lep i srećan život. Želim ti sreću i zdravlje, blizinu svih onih koje voliš i mir u duši. Srećan rođendan, Milisave. Voli te tvoja Žujza - napisala je Goca voljenom Raši.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading