Od nje smo najmanje očekivali da ljubavniku slupa kola: Ljupkini sugrađani zgroženi zbog pevačicine afere sa oženjenim!

Autor: Kurir.rs

Zabava

30.09.2020

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći mediji posedili su Kostolac, rodni grad Ljupke Stević koja je poslednjih dana goruća tema u javnosti zbog skandala koji je napravila kada je saznala da je njen dečko Dragiša Simić vara.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ljupka Stević

U razgovoru sa meštanima vrlo brzo su saznali gde se nalazi porodična kuća poznate pevacice. Njen dom je blizu napuštenog hotela, na samom obodu grada. U jednom skromnom sokaku, pored samog pružnog prelaza u dvorištu kuće zatekli smo Ljupkinu majku. Ona nije bila raspoložena za razgovor o njenoj ćerki.

- Nemam komentar - rekla je pevačicina majka, a za razliku od nje prve komšije su bile rade za razgovor i otkrili su  zanimljive infomracije o pevačici i njenoj porodici.

- Ljupku i njene roditelje dugo poznajem, preko 50 godina mi smo prve komšije. Dolazi Ljupka često, nekad je navraćala skoro svaki vikend, na dan ili dva. Sad je nisam nisam video zadnjih mesec dana otprilike - rekao je pevačicin prvi komšija, ne želeći da se fotografiše. Pitali su ga i da li je znao da je Stevićeva spremna da napravi nesvakidašnji skandal kad je neko povredi, poput nedavnog kada je svom dečku razbila dva auta.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Ljupka Stević

- Nikad mi to ne bi palo na pamet, baš je bila dobra devojka. Sigurno je tamo upoznala nekog mangupa. Ona nam se uvek javi kad dođe ovde, lepo je vaspitana, ne glumi zvezdu, to sve dolazi iz kuće. A sad šta radi dole po Beogradu, mi to ne znamo. Njena stvar. Ali ova informacija da je razbila kola ljubavniku baš nas je iznenadila, nismo to očekivali od nje. Kad je dolazila ovde u Kostolac uvek sam je viđao samo, nikad nije dovodila momke - dodao je Ljupkin komšija.

Potom su pripadnici sedme sile posetili centar grada. Nekoliko osoba nije želelo da priča o Stevićevoj, kao ni zaposleni u osnovnoj školi koju je Ljupka pohađala.

Jedino je Milica S, prijateljica pevačicine majke, podelila neke zanimljive detalje.

RepublikaFoto: Printscreen
Ljupka Stević

- Čula sam šta se desilo, niko to od nje nije očekivao jer je ona jako fina i vaspitana devojka, s obzirom da joj poznajem majku. Dolaze kod mene na roštilj. Ma to je čista nameštaljka, ona je jako fino stvorenje i majka joj je jako dobra, tako da je nemoguće da je ona takva. Ljupka nije uopšte tako bezobrazna, baš je prava ljupka. E sad, mediji su mediji, ljudi svašta rade zbog publiciteta - tvrdi Milica i kaže da je pre nekoliko dana videla pevačicu.

- Pre par dana je bila ovde u Kostolcu, jedan moj prijatelj je postavio sliku na Instagramu baš sa njom, odavde - objašnjava sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading