Pokušava da je opravda! Goga: Jadranki je sve smešteno!

Autor:

Zabava

29.09.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom gostovanja u emisiji "Premijera vikend-specijal" folk pevačica Goga Sekulić osvrnula se na aktuelni skandal koleginice, takođe Crnogorke, Jadranke Barjaktarović.

Foto: ST/Nebojša Mandić
Goga Sekulić

Prema Goginim rečima, muziku ne treba mešati sa politikom:

 Ja znam nju, ona je divna devojka, žao mi je što se to desilo, rekla je pevačica

- Ja sam rođena u Crnoj Gori i mislim da muzika ne treba da se petlja u sve to. Pa ni u sport. Ja sam totalno apolitična, ali sam davala komentare kada me pitaju: "Ko ti je sladak, ko ti se sviđa", imam pravo na šaljiv način to da kažem.

 

Ona je još dodala da poznaje Jadranku i da sumnja da je njoj to možda i namešteno:

- Ja znam Jadranku, ona je divna devojka, žao mi je što se to desilo, ali tamo gde ja nisam bila ne mogu da dajem komentare. Da ne shvatite pogrešno... Ne mogu da pričam. Možda je to devojci namešteno. Nisam se čula sa njom.

Podsetimo, Jadranka Barjaktarović našla se u žiži skandala nakon što je na jednom nastupu u Crnoj Gori pevala "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Nakon ovog skandala Jadranka je ugasila Instagram profil, a zabranjena su joj i pojavljivanja na domaćim televizijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading