Proslavljeni glumac operisan: Dragana spasla život Van Damu!

Autor:

Zabava

28.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković spasla je život dugogodišnjem prijatelju Žan-Klodu van Damu, smestivši ga u prestižnu kliniku u Beču, gde su ga vrhunski lekari hitno operisali.

Foto: instagram.com/printscreen
Žan Klod Van Dam i Dragana Mirković

Svetski poznat i proslavljeni glumac imao je dugogodišnji zdravstveni problem s prostatom, a kako se stanje pogoršalo, moralo je brzo da se odreaguje i da se odradi hitna intervencija.

Pevačica i njen suprug Toni Bijelić su saznali za to jer su sa njim veoma bliski prijatelji, a pošto poznaju najbolje lekare u Austriji, predočili su im problem koji glumac ima, pa su preporučili najbolju soluciju za njega i vrlo brzo je doneta odluka o intervenciji.

- Dragana i Toni su potegli sve veze koje imaju da bi mu pomogli. Oni se vole kao da su rod. Klinika na kojoj je operisan Žan-Klod važi za jednu od najprestižnijih u Evropi. Tu se operišu državnici, političari, zvezde šou-biznisa. Zagarantovana im je privatnost, najbolja moguća nega, a moraju da ispune samo jedan uslov, a to je da imaju dubok džep. Naime, samo krevet, odnosno ležanje po danu, bez ikakve terapije i lekara košta 2.000 evra, što njemu, kao velikoj zvezdi Holivuda, nije teško palo - kaže na početku razgovora izvor koji je zaposlen u klinici i nastavlja, pa dalje otkriva.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Dragana Mirković

- Ne kažu džabe, što si uspešniji u poslu, što si veća zvezda, prizemniji si. On je zaista bio divan, ljubazan. Kada bi nam se obratio za bilo šta, delovalo je skoro, pa stidljivo, nenametljivo. Kod nas je ležao desetak dana, posle čega je otpušten na kućno lečenje, uz redovne kontrole. Prvi dan su mu urađeni detaljni pregledi, analize, a već narednog se našao na operacionom stolu. Sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Iako je u malo poznijim godinama, brzina oporavka nas je iznenadila. Na to je uticalo što on ceo život vežba, vitalan je, tako da je sve to podneo čak i lakše nego što se očekivalo. Mislim da ga je Dragana Mirković dovela kod nas, nisam radila taj dan, tako da je nisam ni videla, ali mi kolege kažu da je bila. Svaki dan mu je stizalo sveže cveće, korpe sa voćem, baš se vidi da su pravi i veliki prijatelji i da se vole i poštuju, kao i da to nije prijateljstvo iz koristi - ispričala je žena koja radi u ovoj klinici, a koja je rodom iz Srbije.

Dragana pomagala kolegama

Dragana Mirković važi za nekog ko je tu uvek da pomogne svakom ko ima neki zdravstveni problem. Tako je prošle godine svojoj koleginici i prijateljici Vesni Zmijanac u Beču našla stručnjake koji će je pregledati zbog povišenog pritiska, s kojim se pevačica godinama borila i mučila. Nije tajna ni da se Dragana našla i Miri Škorić kada je operisana od kancera i da joj je slala lekove iz Beča. Godinama je pomagala i pokojnom pevaču Ninu Rešiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading