ZDRAVSTVENO STANJE TANJE SAVIĆ JE JAKO LOŠE: Pevačica naprasno donela krucijalnu odluku!

Autor: Alo.rs

Zabava

27.09.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: youtube.com/IDJTV

Prošlo je punih pet meseci otkako pevačica Tanja Savić nije videla sinove Maksima i Đorđa, koje je njihov otac Dušan Jovančević bez njene dozvole odveo u Australiju, gde su i sada. U početku su imali komunikaciju putem telefona, međutim prema svedočenju pevačice - u poslednje vreme sve su ređi trenuci kada može decu videti makar preko kamere. Kako kaže, Dušan i članovi njegove familije mališanima brane kontakt s majkom, pa tako se desi da prođe i po desetak dana, a da ne zna baš ništa o njima.

Tanja ipak ne želi da klone duhom, već da se bori za svoje sinove - kako je najavila, čim se steknu određeni uslovi krenuće put Australije gde će otpočeti bitku za svoje sinove, a do tada rešila je da dodatno ne škodi sebi negativnim mislima i isto takvim ljudima.

- Bolje biti u miru, nego u pravu. Ignorisanje nekih ljudi je pola zdravlja - odlučila je Tanja, što je posavetovala i svoje prijatelje na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

27.09.2020 17:52

Pre 2 meseca sam kazao da ona neće u Australiju.

Eto

02.10.2020 09:54

Vratite nam Ljupku! Zabavnija je.