Ženo, blokiraj se sama: O najnovijem blamu Aleksandre Radović svi pričaju, evo šta je pisala KANJE VESTU!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

27.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nju baš i ne gotive na Tviteru!

RepublikaFoto: Privatna arhiva/Hello magazine
Aleksandra Radović

Dok Kanje Vest ovih dana privlači pažnju na Tviteru bizarnim snimcima i objavama, jedna srpska pevačica privukla je pažnju svojom objavom, a u pitanju je Aleksandra Radović.

Reper i suprug Kim Kardašijan nedavno je objavio snimak kako urinira po Zlatnoj gramofonskoj statui dodeljenoj na Gremiju koju je prethodno stavio u WC šolju, ali mu je nalog ubrzo bio blokiran.

Na ovu mrežu vratio se u istom stilu, pa ponovo privlači pažnju, a poslednji put tako što je za manje od 60 sekundi šerovao više od 40 pravoslavnih ikona. Objavio je onu na kojoj je Isus Hrist, Bogorodica, Beli Anđeo, Arhangel Mihajlo, Sveti Đorđe...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanije Vest

Dok mnogi zameraju Kanjeu na ovakvom nedoličnom i skandaloznom ponašanju, oglasila se Aleksandra Radović koja ga je, kako izgleda, podržala u tome.

Pevačica je ripostovala njegovu objavu sa jednom od ikona koje je objavio, a uz to je ostavila i komentar.

- Nedokučivi su silni putevi Gospodnji - napisala je uz emotikon koji grli i koji se moli, kao i uz hešteg "kanje vest".

"Joj, koja blamčina", "Blokiraj se sama", "mogla bi da mu uradiš neku pesmu", "Šta si ti Bogu ugrešila?", komentari su na objavu Aleksandre Radović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Senovic

27.09.2020 18:36

Колико ја видим, овде се ради о неком црнцу који " шерује" ( шта ли то значи, мокри по иконама ваљда) , где неки нису за то, док други јесу.