Seks i grad na naš način: Katarina Didanović u beloj košulji nadmašila Keri Bredšo

Autor:

Zabava

25.09.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Katarina Didanović još od prvog pojavljivanja na javnoj sceni važi za nekoga ko hrabro pomera granice na svim poljima, a sa svojim novim spotom za pesmu „Robinja“ otišla je opet korak dalje i nadmašila legendarnu Keri Bredšo.

RepublikaFoto: Promo
Katarina Didanović

Čuvena scena u kojoj holivudska glumica Sara Džesika Parker pozira u muškoj beloj košulji dobila je svoju novu interpretaciju u kojoj Katarina toliko zrači seksepilom da je, po mišljenju svih koji su imali prilike da vide spot, nadmašila čak i zvezdu kultne serije „Seks i grad“.

Mlada zvezda, koja je nedavno i preležala koronu, pokazala je da je ni virus ne može usporiti, pa je punih dvanaest sati snimala scene za svoj visokobudžetni spot u produkciji „Toxic“.

Foto: Promo
Sa snimanja novog spota atraktivne pevačice

-       U svemu što radim trudim se da dam sve od sebe, pa sam tako i ovaj glumački zadatak prihvatila profesionalno. Novi izazov bila mi je i zahtevna koreografija, koju sam nedeljama pre snimanja uvežbavala. Nadam se da će i pesma i spot ispuniti očekivanja publike, te da će kao i dosad, prepoznati i podržati svu ljubav i rad koji sam sa timom saradnika uložila u projekat – rekla je Katarina, a ako je suditi po reakcijama onih koji su pesmu čuli kao i komentarima na objavljene fotografije koji pljušte na društvenim  mrežama, pevačica ponovo ima hit. No, prave reakcije će tek uslediti za oko dve nedelje, kada je planirana premijera spota i početak promotivne kampanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading