Otkrivamo Stefan i Sandra u tajnoj vezi: Karić smuvao Afriku

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge 3" Stefan Karić odlepio je za Sandrom Afrikom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Kako Srpski telegraf saznaje, Stefan i Sandra već mesec dana kriju da su u bliskom odnosu, a da se bivši zadrugar zaljubio do ušiju, bilo je jasno prošlog vikenda u Vršcu, gde je došao da bi ispratio Sandrin nastup.

- Njih dvoje su se upoznali kada je ona gostovala u "Zadruzi", gde je pevala učesnicima i još tada se Sandra svidela Stefanu. On je na sve načine posle toga pokušavao da joj se približi nakon izlaska iz rijalitija, pa je preko zajedničkog prijatelja uspeo da je izvede na piće. Tada su se bliže upoznali i bio je siguran da mu se dopada. Ni Sandra nije bila ravnodušna, pa mu je pružila priliku da joj priđe i da se bolje upoznaju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Dosta vremena su provodili zajedno dok ona nije otputovala u Crnu Goru, što je nateralo Karića da spakuje stvari i uputi se za njom. Ona je bila oduševljena njegovim gestom i tamo su proveli nekoliko dana zajedno, gde su se i zaljubili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sandra Afrika

Kako dalje saznajemo, Stefan i Sandra viđanje su nastavili i po povratku u Beograd, a koliko je Karić odlepio za njom, govori i činjenica da je prati u stopu, pa čak ide i na njene nastupe i promoviše njene pesme na svojoj društvenoj mreži. Kako upućeni tvrde, oni za sada kriju vezu od očiju javnosti tako da se čak i ne prate na društvenim mrežama, ali su zato u realnom životu nerazdvojni.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stefanom i Sandrom, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive.

Podsećanja radi, Sandra Afrika bila je u burnoj četvorogodišnjoj vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, s kojim je okončala vezu prošle godine zbog prevare. S druge strane, Stefan Karić tokom učešća u rijalitiju zaljubio se u Ivanu Šopić, s kojom je raskinuo nakon izlaska u spoljni svet, a kako se spekulisalo, glavni razlog raskida bio je njegov tata Osman, kome se nije svidela potencijalna snajka. Da li je Sandra Afrika po njegovom ukusu, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

25.09.2020 09:11

I Sandra pala u bazen.