AKO SE JOVANA VRATI NA RTS, NASTAĆE HAOS! Kolege sa javnog servisa ogorčene na voditeljku, EVO ŠTA SPREMAJU

Autor: Republika

Zabava

24.09.2020

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak Jovane Joksimović na RTS izazvao bi gnev kod zaposlenih na javnom servisu!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Srđan i Jovana

Nakon što je sa kolegom Srđanom Predojevićem otpuštena sa televizije Prva, po medijskim kuloarima spekuliše se da bi Jovana Joksimović mogla da se vrati na javni servis.

To bi, međutim, izazvalo ogorčenost kod većine zaposlenih na RTS, pošto je Joksimovićeva poznata po maltretiranju i vređanju saradnika, piše Informer.

- Ako se Jovana vrati na RTS, nastaće haos! Niko iz tehničke službe neće da radi sa njom jer je svi pamte po bahatom ponašanju. Ako je Bujošević stvarno vrati, mora da bude svestan da izaziva gnev zaposlenih. Spremni smo i peticiju da potpišemo peticiju protiv njenog povratka - navodi izvor sa RTS.

Prema njegovim rečima, Joksimovićeva se užasno ponašala prema kolegama za vreme dok je radila na javnom medijskom servisu.

- Vikala je na kamermane i tonce, vređala šminkere, mladim koleginicama je govorila da su "ružne i debele". Umeo je i Srđan da bude drzak, ali ni približno kao ona - istakao je sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bane

24.09.2020 07:45

Uobražena, bez pokrića. Bez lepote, bez šarma, bez pameti... nije za TV.

Odgovori 10 0