ISPLIVALI NAJNOVIJI DETALJI O JOVANI I SRĐANU: Bićete u neverici!

Autor: alo.rs

Zabava

23.09.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prašina koja se podigla zbog toga što Jovana Joksimović i Srđan Predojević više nisu u timu Prve televizije još uvek se ne sleže.

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan i Jovana

Poznati voditeljski tandem sada je bez posla, a postoji mogućnost i da se razdvoje.

Naime, Radio-televizija Srbije, gde su se njih dvoje i proslavili, navodno želi da vrati samo Jovanu Joksimović, dok za njenog kuma, kako nezvanično saznaje pomenuti portal, nema mesta u njihovom kolektivu. Navodni razlog za to je, kako se govori među zaposlenima na državnoj televiziji, kršenje ugovora i Predojevićev sukob s pojedinim kolegama, urednikom, ali i tadašnjim direktorom Aleksandrom Tijanićem.

Prema rečima izvora Kurira koji je radio na RTS u vreme kad i Jovana i Srđan, Predojević je znao da dovede gosta mimo odobrenja kolegijuma, što mu se i zameralo. Što se Jovane tiče, njoj su vrata otvorena, a kako se navodi, već je razgovarala sa sadašnjim v. d. direktora Draganom Bujoševićem. On ima želju da voditeljka ponovo radi na Javnom servisu, ali je, prema tvrdnjama ovog portala, problem u novcu, jer Joksimovićka želi platu koju RTS za sada ne može da joj da. Da li će s Bujoševićem naći zajednički jezik, znaće se u narednih nekoliko dana.

Inače, ona se ovim povodom nije oglašavala, ali je na Instagramu najavila tužbu protiv Prve zbog toga što, kako tvrdi, čelnici ove televizije nisu ispoštovali ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading