Oglasio se Halid Muslimović povodom priča da je protiv njega podneta krivična prijava: Evo šta je sve otkrio - bićete u šoku!

Autor: Avaz

Zabava

23.09.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) podnijela krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH protiv pjevača Halida Muslimovića, on je u izjavi "Avaz" rekao:

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

 To je glupost. Šupljiranje. Zna se ko to radi. I taj advokat, koji to radi, blefira - rekao je Muslimović u prvoj reakciji.

Muslimović se tereti da je počinio krivična dela pranje novca, prevara i da je stekao protivpravnu imovinsku korist od najmanje 209.273 KM. 

- Izveštaj o počinjenom krivičnom delu protiv H. M. podnesen je 21. septembra. Oštećeno je lice iz Australije na način da je dovedeno u zabludu i da je osumnjičenom u više navrata na svoju štetu putem novčanih transfera ili u gotovini predalo najmanje 209.273 marke. Osumnjičeni H.M. se tereti da je sa ciljem prikrivanja izvora i omogućavanja daljeg korišćenja, sredstva podizao u gotovini, znajući da su stečena na nezakonit način, odnosno činjenjem krivičnog dela prevara - potvrdili su u SIPA.

Oštećena je, kako navode, Sonja Bašić iz Melburna koja je ranije tvrdila da ju je Muslimović oštetio za oko 400.000 dolara, a zbog čega se pevaču sudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading