BUKTI RAT! Glumica potkačila pevačicu: Eva: Zorice, mlatio te muž! Zorica: Eva, puši ku*ac, tužiću te!

Autor:

Zabava

22.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras prozvala je Zoricu Marković da ju je muž mlatio od batina osamdesetih godina i da je ona bila svedok tog incidenta. Sve je počelo kada je Zorica u emisiji "Magazin in" izjavila kako je devedesetih godina ulovila tadašnjeg supruga u prevari na jednom splavu, te da je njegovu ljubavnicu s kojom je sedeo dohvatila i bacila u reku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eva Ras

Onda je prešla i na njega, a splav je razlupala, kao i ceo šank, sa sve pićima u njemu. Sutradan je skuvala kafu i rekla mužu da ode iz njenog života. Kako je ovaj klip postao viralan, na jednoj od platformi ga je zapazila i naša glumica Eva Ras, koja je prokomentarisala reči Zorice Marković iz pomenute emisije. Ona je iznela skandalozne tvrdnje da je pevačica dobijala batine od tog istog muža, koju ju je varao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Da, ali ona isto malo kenja. U Domu Vojske u kupatilu je i nju taj muž mlatio, posle nam je jadna do jutra pevala. To je bila '87, '88. godina - stajalo je u komentaru Eve Ras.

Mi smo odmah pozvali glavnu akterku ovog skandala Zoricu Marković, koja je bila šokirana kada je videla kakve tvrdnje iznosi Eva Ras. Ona je za naš list rekla da je sve izmišljotina i da joj nije jasno da žena u godinama, kao proslavljena glumica, može da iznosi tako užasne laži.

Zorica: Evi bi bolje bilo da se negde uglavi, da radi svoj posao, da nađe neku ulogu u životu

- Ta žena priča budalaštine, mi smo tada bili u najvećoj ljubavi. Čovek nije nikada povisio ton na mene. Otkud ona zna moj život? Nikad nije bila u Domu Vojske kad sam ja tamo pevala. Inače, ja '88. nisam imala muža, udala sam se devedesetih. Puna mi je kapa takvih. Samo se kače na mene, a nigde ih nema ni na mapi. I ja sam dosta toga čula o njoj, ali sam je poštovala i cenila. Dom armije nema kupatilo, već WC, da je ispravim. Gospođo Eva, ne laži više, nego gledaj svoja posla - rekla je Zorica u jednom dahu, vidno potresena zbog onoga što je pročitala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Markovićeva je potom rekla da će tužiti Evu zbog klevete.

- To što pričaš, ženo, nema veze sa mozgom. Da li je tebi ličim na ženu koju neko može da maltretira? I bitni i nebitni sede na društvenim mrežama i pljuju Zoricu Marković. Evi bi bolje bilo da se negde uglavi, da radi svoj posao, da nađe neku ulogu u životu. A baš sam je onako cenila i bilo mi je žao, ali sada je baš slučaj za žaljenje. Ma kaži im svima neka puše ku*ac. Tužim za ovo što je rekla, pa neka ona dokaže kada je mene to mlatio muž. Neka dotična dokaže da je mene neko, kako ona kaže, mlatio u kupatilu Doma Vojske - završila je Zorica.

 

RepublikaFoto: printscreen/Instagram/V. LUKIĆ

Eva prozivala i JK na Instagramu

Eva Ras postala je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram i ona svako malo prozove neku javnu ličnost bez ustezanja i ustručavanja. Naime, i Karleuša je bila žrtva njenih prozivki pre manje od mesec dana. Naime, ona je bila iziritirana pevačicinim izjavama o protestima koji su se tada odvijali, pa je napisala:

- Karleušu volim, ali ona samo sere jer je boli dupe u njenoj vili. O stupidnim izjavama ne treba ni pisati, pogotovo mi, obični, bedni građani - napisala je Eva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading