(FOTO) EVO SA KOJOM POZNATOM STARLETOM JE JOŠ GENERAL SIMIĆ VARAO LJUPKU STEVIĆ: Šlogiraćete se kad vidite ko je u pitanju!

Autor: Srbija danas

Zabava

21.09.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavnik pevačice Ljupke Stević sinoć je nakon skandalozne afere koja je ovih dana intrigirala javnost, gostovao u emisiji Hit Tvit i tom prilikom otkrio sve o njihovom odnosu.

RepublikaFoto: instagram.com/Republika

On je tom prilikom rekao da se kaje zbog njegove žene i dece, koja su morala da prolaze kroz pakao zbog njegove afere sa pevačicom, koja je u besu demolirala dva automobila u njegovom vlasništvu, a zatim je čitavu aferu iznela pred javnost.  

Ipak, ovo Simiću nije prva afera sa ženom sa javne scene, pa je pre par godina, tačnije 2015. godine, starleta i voditeljka Zadruge u pokušaju Tamara Đurić navodno varala svog tadašnjeg dečka Dejana Palića upravo sa Draganom Simićem. 

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Tamara Đurić

- Simke je Tamaru spazio na jednom beogradskom splavu, dopalo mu se kako izgleda i zamolio je prijatelja da ode do njenog separea i pozove je da sedne s njim. Odmah je pristala, popili su piće, malo pričali, na kraju se pozdravili i Tamara je otišla kući - otkirio je izvor blizak paru pre nekoliko godina. 

 

 

 

- Na putu do stana nekoliko puta ju je zaustavljala policija, zbog alko testa, a kad je stigla ispred zgrade, tamo je bila policijska patrola, a iz automobila je izašao Simić! Bilo joj je drago što ga vidi, zadržali su se u razgovoru nekoliko minuta, na kraju se poljubili i dogovorili da se sutradan vide na ručku. Od tog dana su počeli da se viđaju. Dao joj je čak i "bentli" da vozi, a slikala se i s njegovom kapom - kaže izvor.

Tamarina i Simketova avantura trajala je samo mesec dana jer se ona vrlo brzo pomirila s bivšim dečkom. Nekoliko dana se paralelno viđala s Palićem i Simićem, a kad je ponovo učvrstila vezu s biznismenom, prekinula je svaki kontakt s policijskim generalom. Ostala je samo fotografija sa šapkom za uspomenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Krusevac

22.09.2020 06:30

Samo jebi te skotove za to i služe

Odgovori 14 0
Drakče

22.09.2020 12:52

@Krusevac - Pa prepusti malo i sirotinji.

Odgovori 12 0
Ljubica

26.09.2020 09:00

Neka general izdaje negde bez bentlija i novčanika pa će mu biti jasno kakav je frajer