Dragiša Simić u "Hit Tvitu" nakon skandala sa Ljupkom Stević: Završio sam sa karijerom!

Autor:

Zabava

20.09.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević i Dragiša Simić ove nedelje su glavna tema u medijima nakon što je ona na agresivan način raskinula s njim, nako što je saznala da ju je, navodno prevario sa trećom ljubavnicom.

RepublikaFoto: Media centar
Dragiša Simić

General Simić pojavio se večeras  u emisiji "Hit Tvit" i dao izjavu povodom afere sa folkerkom.

Nije poricao vezu sa pevačicom i dodao da dani pred njim nisu nimalo laki.

- Sledi težak period za mene, ali moja deca su velika, ja ću im sve objasniti. Sve što mogu da kažem, jeste da prvi koji je bezgrešan, neka baci kamen. Na meni je sada samo da zaštitim porodicu - rekao je on, a potom se osvrnuo na to da li je uplašen zbog Ljupkinog narednog poteza:

- Ma, nema potrebe za tim. Pominje se zabrana prilaska, oduzeto je oružje i meni i njoj, ali gledajte, to je takva procedura. Nema potrebe da se bilo ko plaši - rekao je on i dodao da ne postoje šanse da se pomiri sa pevačicom:

Foto: ST/E. ČONKIĆ/instagram.com/ljupkastevic
Dragiša Simić i Ljupka Stević

- Sa ljubavnom karijerom sa završio. ja svoj deo posla radim profesionalno, moj privatni život je moja stvar, zašto bi neku moju privatnu priču vezao za posao? Sa 16 godina sam obukao uniformu, 30 godina sam u poslu, tako da sve ima svoj rok trajanja, tako da nadam se da će se sve ubrzo zaboraviti, a ja svoj  teret nosim na leđima, jer tu je i posao i porodica, koja mi je trenutno najbitnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dalila

20.09.2020 21:01

Sad si se setio porodice i da ti je ona najbitnija.Ljupka je za tebe