Ceca Ražnatović otkrila kako se slaže sa najbližima: Nije na meni da vaspitavam unuka!

Autor:

Zabava

21.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović uživa u novoj ulozi bake, a otkako su joj sin Veljko i snajka Bogdana podarili unuka Željka, njenoj sreći nema kraja.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja
Ceca Ražnatović

Kako Svetlana kaže, njen posao nije da vaspitava Željka, već da ga razmazi, a težak posao vaspitanja dece, kao samohrana majka, prošla je uz pomoć sestre Lidije, ali i duhovnika.

Istina je da si imala pomoć sestre, ali je činjenica i da si bila samohrana majka, što je mnogo veća odgovornost... A deca su ti više nego dobro vaspitana...

- Svi smo mi skloni greškama, a svaki normalan roditelj se trudi da prevaziđe te greške... Sve je to život, neke te greške prevaziđeš lako, na nekima se sapleteš... Opet kažem, sve je to za čoveka i pametan čovek će uvek iz nekih grešaka da izvuče neku poruku ili neku lekciju, ali i moja deca su grešila, kao i deca njihovog uzrasta, tako da to nisu greške koje su nepopravljive! To su one tinejdžerske greške i to je normalno u odrastanju. Sve je to tolerantno, ali problem je ako nekom ukazuješ na grešku koja može da ga košta mnogo više nego neke benigne opomene, e onda tu postoji problem ako ti stalno ponavljaš istu stvar i nikako da se izvučeš iz blata, to je problem, ali zato postoje ljudi koji su školovani i koji savetuju... To u svetu funkcioniše već mnogo godina i to nije sramota! Postoje psiholozi, postoje duhovnici, koji mogu da reše taj neki, možda, i psihički problem. Ja, bogu hvala, imam duhovnika, koji je, naravno, duhovnik čitave naše porodice i to je potpuno prirodna stvar da se posavetuješ s nekim. Niko se nije rodio kao najpametniji da sve zna i da sve ume!

Bila si uvek veoma stroga majka, to možda narod ne zna, ali tvoja deca nikad nisu mogla da prave nikakve gluposti jer su bila dobro vaspitana. I ti i tvoja sestra Lidija ste ih baš patrijarhalno vaspitale... Da li i ti savetuješ Bogdanu i Veljka kako da vaspitavaju malog Željka?

- Hteli mi to da priznamo ili ne, neki model ponašanja i vaspitanja uvek ponesemo iz kuće! To je negde u prirodi čoveka iako sam ja govorila da sigurno neću biti toliko stroga prema svojoj deci i neću im sve i svašta braniti, baš zato što sam ja imala jako strogo vaspitanje i moralo je sve da bude po PS... Nije moje da vaspitavam Željka, moje je da ga razmazim.

Znamo da se ne odvajaš od unuka. Jesi li se prisetila perioda menjanja pelena?

- Ja to nisam stigla ni da zaboravim! Znaš da moja sestra Lidija ima četvoro dece. To je bilo pre svega sedam godina, a bogu hvala, da se rađaju deca i da su nam kuće pune dečje graje!

Foto: ST/Vladimir Lukić
Ceca

Anastasija je vrlo skromna devojka. Nikada, za sve ove godine, u javnosti nije imala nikakav skandal ili problem. Kako je uspela da se sačuva?

- Anastasija jeste jako lepo vaspitana i izuzetno sam ponosna na nju, imam pravo da to kažem, kao majka, i želim to da kažem! A što se Veljka tiče, on je dijametralno suprotan u odnosu na Anastasiju i po energiji i po svemu. On je oduvek bio živo dete. Prvenstveno, oboje su divni ljudi, što je meni najbitnije, i to se vidi!

Kako si podnosila izdaje?

- Za mene je najlepša ljudska osobina lojalnost! Ne trpim laži, izdaju i zlo! Prosto, to su neke tri stvari od kojih se sklanjam i od kojih bežim i gledam da u ljudima nađem nešto najpozitivnije. Želim da se družim sa ljudima s kojima se smejem. Imam dovoljno godina da mogu sebi da priuštim tu privilegiju, da mogu da biram ljude s kojima ću se smejati i s kojima ću provoditi lepe trenutke!

Izgledaš bolje nego ikada. Kako se neguješ, koja je tvoja tajna?

- Ja nemam problem i nisam od onih žena koje kriju i, kao, nisu radile ništa... Kao, prirodno su mlade i sveže, a imaju preko 40!  Svaka koža traži negu i svaka žena koja drži do sebe će se negovati! Ja stalno kačim šta radim na sebi i gde odlazim na te tretmane, ništa ne krijem! Da li je to biorevitalizacija koja se radi bockanjem, da li su to laseri, da li je to kozmetička nega... Vidim da mi još nije vreme za fejslifting, tako da...

Da li su tretmani bolni?

- Pa nisu! Sve što je lepo, mora nekad i da zaboli! Šalim se! To su sitne intervencije koje se čak ne rade u anesteziji... Osvežavanje kože lica, hidratacija lica, masaže, tretmani... Ništa to nije invazivno!

Ceca: Unuk spava samo sa mnom

Ceca ne krije da uživa u tome što joj mladi roditelji Veljko i Bogdana prepuštaju često brigu o Željku.

- Oni su mladi, a ja sada nemam nikakvih obaveza. Mi se, u stvari, dogovaramo ko kad ima koje obaveze, pa preuzima brigu o detetu. Bogu hvala, ima nas mnogo, a Željko je nešto što prosto čovek ne može... Evo ja ne mogu da mu odolim, ja spavam s njim jer mi to pričinjava ogromnu radost i zadovoljstvo!

RepublikaFoto: Promo

Veljka su mediji kažnjavali

Ceca priznaje da je sin Veljko imao užasne naslove i da je ona to videla kao opasnu kaznu medija, te da njemu uopšte nije bilo lako... - Moram da naglasim da su Veljka kažnjavali po medijima za raznorazne situacije koje su mu se dešavale i to moram da naglasim! Ali izneo je to muški i podneo je tu nepravdu! Ali dobro... Život ide dalje, bogu hvala, svi smo živi i zdravi! A to je prosto cena slave i šta da radiš, to je tako...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading