Evo šta radi Ljupka Stević nakon što je demolirala dva automobila bivšem dečku! - NEĆETE VEROVATI!

Autor:

Zabava

20.09.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trpi nesnosne bolove!

RepublikaFoto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupka Stević

Ljupka Stević bivšem partneru razlupala je dva automobila i tom prilikom povredila ruku,a kako "Alo!" saznaje, pevačica sada trpi nesnosne bolove...

Kako smo saznali, popularna pevačica iz stana izlazi samo na previjanje, ali i do apoteke kako bi kupila neophodne medikamente.

U lošem stanju, bleda u licu, zamišljenog pogleda, bez šminke i frizure, napustila je svoj dom juče oko podneva, a dok je šetala kroz svoj kraj, Ljupku nije napuštala bolna grimasa na licu.

Pevačica se odmah uputila u najbližu apoteku, u kojoj je pazarila, kako smo saznali, alkohol, sterilne gaze, ali i lekove za smirenje koje joj je lekar prepisao.

Ljupka je nakon kraćeg razgovora s apotekarkom, a prilikom kojeg je imala masku na licu i poštovala sve mere propisane distance, krenula nazad u svoj stan, iz kojeg do kraja dana nije izlazila. 

Podsetimo, pevačica je Ljupka Stević dospela je u žižu javnosti nakon što je bivšem dečku, generalu Dragiši Simiću razlupala dva automobila i probušila mu gume, a potom sve to objavila na svom Instagram profilu. Nakon incidenta, Stevićeva je dala izjavu u policiji, a tužilaštvo joj je odredilo meru zabrane prilaska bivšem partneru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading