Bivša modelsica ide u zatvor!

Autor: pink.rs

Zabava

30.10.2017

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi odlazi na izdržavanje kazne zatvora po odluci Prvog osnovnog suda u Beogradu!

RepublikaFoto: instagram.com/ivana_stamenkovic_sindi
Ivana Stamenković Sindi

 Naime, ona nije isplatila Draganu Krajnoviću, advokatu svog bivšeg muža Nikole Pavlovića, odštetu od 160.000 dinara na ime uvreda, te je Prvi osnovni sud novčanu kaznu zamenio kaznom zatvora u trajanju od 160 dana.

- Presuda je doneta krajem februara i Ivana je imala rok tri meseca da plati kaznu. S obzirom na to da ona to nije uradila, sud je ponovo zasedao i nedavno je odlučeno da bude osuđena na četiri meseca zatvora. Ona je bila obaveštena o svemu, ali očigledno to nije shvatila ozbiljno čim do današnjeg dana nije uplatila Krajnoviću ni dinar - otkrio je izvor i dodao da će Sindi na sve načine pokušati da izbegne robiju.

- Ivana i njen advokat nisu prihvatili odluku suda i reagovali su istog momenta. Ona smatra da nije kriva i tvrdi da ju je advokat koji je zastupao njenog bivšeg muža, s kojim se sporila oko starateljstva nad ćerkom, isprovocirao. Tada je čak pokušala viljuškom da ubode advokata u rame - ispričao je izvor.

 

 

Sindi je potvrdila da je osuđena na kaznu zatvora, ali da će se žaliti zbog odluke suda.

- Uložila sam žalbu i izgleda da će se sve vratiti na ponovno suđenje. Zaista ne želim to da komentarišem, a još manje da pričam o korupciji. Toliko od mene - bilo je sve što je pevačica izjavila ovim povodom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading