Udala se Bilja Sečivanović: Pevačica konačno stala na ludi kamen sa dugogodišnjim partnerom, evo kako je izgledala na venčanju!

Autor:

Zabava

19.09.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Sečivanović udala se danas, 19. septembra, za dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar i Biljana

Par se venčao u Grockoj, u prisustvu kumova i nekoliko najbližih ljudi, a pevačica je nosila, kakav je i običaj, belu venčanicu. Novopečene bračne partnere su, po izlasku od matičara, dočekali trubači.

"Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to da tada izgovorim 'da' ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode", rekla je nedavno Biljana. Ona i Aleksandar verili su se pre dve godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u velelepnoj kući u Vinči. Pevačica i njen novopečeni suprug žive sa decom iz svojih prethodnih emotivnih veza - njenim sinom Metejom i njegovom ćerkom Nikolinom.

Foto: instagram.com/printscreen
Biljana Sečivanović

Podsetimo, Biljana ima sina Mateju kog je dobila sa biznismenom iz Austrije, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je pevačica trudna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading