JOVANA I SRĐAN SE VIŠE NEĆE POJAVLJIVATI NA PRVOJ: Voditeljski dvojac dao otkaz, mediji spekulišu da je ON razlog

Autor: Mediji, Republika

Zabava

18.09.2020

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević juče su prekinuli saradnju sa televizijom "Prva" i gledaoce ostavili u čudu.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Srđan i Jovana

Prema saznanjima, Jovana i Srđan Jovana i Srđan neće raditi otkazni rok i više se neće pojavljivati u jutarnjem programu na "Prvoj".

Jovani je juče bio poslednji radni dan, dok je Srđanu bio pre dva dana.

Nakon ove odluke nameće se pitanje gde će Jovana i Srđan nastaviti karijere i da li će i dalje raditi zajedno, kako su gledaoci i navikli.

Inače, kako je otkrio izbor blizak TV Prva, voditeljski par i menadžment televizije mimoilaze u mišljenima i stavovima i to je glavni razlog odluke da posle dve godine napuste ovu televiziju.

 
Sa druge strane, u pojedinim medijima pojavila se informacija da je razlog odlaska popularnog dvojca sa Prve njihov kolega Filip Čukanović. Naime, čelici TV Prva su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović vodio program tokom leta.

Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede jutro sa gledaocima. Ipak, Jovana i Srđan nisu se složili sa tim predlogom, pa su na kraju rešili da napuste TV Prvu.

Podsećanja radi, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu". Nakon dolaska na "Prvu" bili su voditelji emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maki

18.09.2020 07:07

E velike stete sto ih nece biti. Ko jos voli da slusa Jovanino cerekanje i stalna prenemaganja. Filip Cukanovic je ozbiljan momak i profesionalno vodi program. Gledala sam letos program upravo zato sto Jovane i Srdjana nema. Ponasaju se nadmeno i drsko prema gostima.