ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA SVE DETALJE POROĐAJA! Ima neviđeni strah od OVOGA, a evo kako će se zvati beba!

Autor: Republika

Zabava

17.09.2020

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve crno na belo!

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić, rijaliti zvezda i model, nalazi se u devetom mesecu trudnoće i pitanje je dana kada će bebu doneti na svet.

Pred sam porođaj Aleksandra je ispričala kako se oseća pred ovaj, za svaku ženu, važan čin.

- Generalno, plašim se, jer je moj prvi porođaj bio visokorizičan. Na porođaju mi je skočio pritisak, moglo je da dođe do raznih komplikacija. Doktori su se veoma uplašili. Bila sam suviše mlada, nisam znala šta sledi. Sada imam podršku momka i majke, o mojoj trudnoći se brine kao da sam jedina trudnica na svetu. Idem redovno na preglede i sve mi se udovoljava. Ako treba negde da idem, Peca me nigde ne ostavlja samu. Doktor koji mi vodi trudnoću je mlad i uspešan, trudnoća od početka teče kako treba, uliva mi poverenje i znam da ću dobiti najbolju uslugu - rekla je ona za Objektiv, pa otkrila da li će njen partner Predrag Raspopović Peca prisustvovati porođaju.

 

 

 

- Iskreno, ne bih volela da prisustvuje porođaju. Smatram da je to intiman događaj za ženu i da to treba da bude samo za mene. Smatram da on treba da dođe u bolnicu da vidi bebu, ali za vreme porođaja ne želim da bude tu. Iskreno, meni ne bi bilo prijatno - priznala je ona.

Subotićeva nam je otkrila i to da će se poroditi prirodnim putem.

- Želim da se porodim prirodno, mislim da je to najbolje i najlepše. Posle toga se žena najlakše oporavi. Posle carskog reza ti treba dve nedelje. Carski rez je da se izbegne bol, a ja nemam potrebu za tim -smatra zvezda domaćih rijaliti programa.

Mnoge poznate dame odmah nakon porođaja unajme dadilje, ali Aleksandra neće biti jedna od njih.

- Peca je za to da imam neku dadiju, neku ženu koja će mi pomoći oko bebe. Međutim, Magdalena je već velika, krenula je u prvi razred i ja mislim da će Magdalena da mi bude malo veća obaveza, nego beba. Beba smo jede i spava. Mislim da mi dadilja taj prvi period neće biti potrebna. Još sam mlada i puna energije, a i lepše mi je da prvi period ja provedem sa bebom, a kasnije ćemo naći dadilju - priznaje ona.

Budući da se može poroditi svaki čas pitali smo je da li je spremno ime za budućeg sina.

- Ime nismo još odabrali. Postoji više imena koja su u opticaju, ali ni jedno me nije oduševilo i fasciniralo, ali mislim da, kada budemo uzeli bebu u ruke da ćemo tada znati koje ćemo ime dati - rekla  je Subotićeva za kraj razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading