ŠOK DETALJI SLUČAJA LJUPKE STEVIĆ: Oficira udarila pesnicom, policija joj pronašla oružje, bez tableta nije mogla da se smiri

Autor: Telegraf, Republika

Zabava

17.09.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević sinoć je, 16. septembra, bivšem dečku i pukovnik policije Dragiši Simiću uništila dva automobila, a saad su isplivali novi detalji.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ/instagram.com/ljupkastevic

Ljupka je u naletu besa uletela u kafić koji je bio pored parkinga, ušla je da uzme času vode, a kada se konobar okrenuo zgrabila je makaze i izletela kako bi mogla da uništi automobile generalu, prenose mediji.

Nakon što je izgrebala i uništila vozila, ušla je u stan i dok je Dragiša ležao ona ga je, navodi se, udarila pesnicom u glavu, a tada je Simić izleteo iz stana i taksijem odjurio u nepoznatom smeru.

 

Ruka joj je bila krvava od udaranja i lomljenja prozora na automobilu, navodi gorepomenut medij, pa je zog toga iala intervenciju na VMA i sada nosi zavoj.

Posle skoro 2 godine od teške nesreće, Dea Đurđević ponosno pokazala bolne ožiljke na ruci

Navodno joj je policija oduzela pušku, koja je tokom pretresa pronađena u njenom automobilu, a u policijskom izveštaj, pišu mediji pevačica je popila više tableta za smirenje.

 

- Anamnestički pacijentkinja daje podatak da je popila više lekova za smirenje od 6 mg. Tablete je popila nakon stresne situacije. Na desnoj podlaktici je posekotina glatkih ivica i distancira se od suicida. Bila je svesna na pregledu. Dijagnoza je predoziranje lekovima bez ispunjene kliničke slike. Nakon terapije i opservacije je svesna i stabilna. Nema indikacije za daljim toksikološkim lečenjem. Potreban pregled vaskularnog hirurga - stoji u izveštaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

20.09.2020 17:41

Ova je za malo duži zatvor.