ŠOK! Pevačica odlepila za mlađanim dečkom: Hoću da se udam za malog Tonija!

Autor:

Zabava

17.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara (44) više ne krije koliko joj je stalo do novog dečka, izvesnog Tonija (23), iako je on skoro duplo mlađi od nje! Kako se poverila najbližim drugaricama, čak je spremna i da se uda za njega!

Foto: instagram.com/printscreen
Dara i mlađani Toni

Ne smeta joj razlika u godinama, kaže da je mali pažljiv, vredan, imućan i sposoban, i što je najvažnije, ne smeta mu njena popularnost, tako da je u jednom momku našla sve što je ikada očekivala od muškarca s kojim je u vezi!

- Dara je kao neka klinka, toliko se zaljubila. Novi dečko je slika kako pozira onako zgodna i preplanula na plaži, onda ona to kači na društvene mreže... Ma baš oboje uživaju i ni na koga ne obraćaju pažnju - započinje priču za Skandal Darina drugarica.

Kako dalje navodi, Dari odgovara što je on pažljiv prema njoj i budi njen mladalački duh.

- Dečko je mlad, ima osećaja za mreže i fotkanje, ali i za ekstremne doživljaje u kojima ona uživa, pa ne čudi što nam se Dara poverila da je klinac dečko njenog života. Rekla je da mali ima energiju koja njoj odgovara. Konačno je našla nekog s kim može da pliva, skače, roni, ide u provod... Ona je i sama priznala da ne može ništa protiv svoje mladalačke energije, tako da nas nije iznenadila kad nam se poverila da bi se možda i udala za malog! Ma ona je kraljica! Bez blama je rekla: "Hoću da se udam za malog Tonija, on je bombonica za mene. Nema veze što je klinac, i ja sam klinka u duši" - ispričala je drugarica.

Foto: Instagram/printscreen
Dara Bubamara

Dok pevačica uživa u vezi, njen bivši muž Milan očajan je otkad je ona sa klincem u vezi!

- Milan nastoji da njegov i Darin sin ne čita po portalima o majci i njenom dečku. Veoma teško mu sve to pada i uopšte mu nije pravo. Rekao je da krije Darinu bruku od njihovog sina. Plaši se da će Kostu vršnjaci zezati u školi zbog toga što mu se majka kao neka šiparica vuče s klincem - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading