PANIKA U ŽIRIJU! POPOVIĆ PRODAO I SVOJ POSLEDNJI UDEO GRANDA: Održan tajni sastanak, a evo koji pevač će ga zameniti - FRAPIRAĆETE SE!

Autor: Star

Zabava

16.09.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Saša Popović ostao bez "Grand produkcije" odjeknula je kao bomba!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Naime, Popović je prodao svoj poslednji udeo od 24 posto, koji je imao u produkciji, pošto je prethodno prodat veći deo vlasništva nad "Grandom" koji je Saša osnovao 1998. godine. Izvor iz produkcije kaže da Popović ima ugovor da još dve sezone vodi Zvezde Granda, a posle toga bi trebalo da ga zameni Aleksandar Milić Mili koji se priključio žiriju. Iako niko ne zna tačan razlog zbog čega je Saša prodao "Grand", spekuliše se da je to uradio zato što želi da se povuče i da uživa u penziji pošto su snimanja veoma naporna, a došlo je vreme da mora da misli na svoje zdravlje, te da stres i nerviranje svede na minimum. 

Iako već postoje spekulacije da su ga većinski vlasnici primorali da proda "Grand" jer su hteli da se mešaju u koncept njegovih emisija, što on nikako nije dozvoljavao, to su za sada samo nagađanja. Međutim, kada su članovi žirija čuli da Saša više nije vlasnik i da uskoro odlazi, svi su stali na njegovu stranu i rekli da će otići zajedno sa njim. Očekivano, najglasnije su bile Jelena Karleuša i Marija Šerifović koje su u startu shvatile šta se dešava kada je Mili došao u žiri, pa su se ponašale kao da on uopšte nije tu. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Žiri je u panici, ali još niko ne sme da daje nikakve izjave na tu temu, jer im je Saša zabranio da se petljaju. Oni su već održali jedan sastanak u tajnosti kada im je Popović saopštio šta bi moglo da se dogodi, te da on više neće biti u Zvezdama Granda kada mu istekne ugovor. Karleuša i Marija su jednoglasno rekle da one neće sedeti u žiriju ako Popović ode, a to su porvrdili i ostali članovi žirija. Svi su bili šokirani informacijama koje su čuli i nikome od njih nije jasno zašto je Saša sada odlučio da proda svoj procenat u "Grandu" - otkriva izvor i dodaje:

 

 

 

- Kada su se malo sabrali od šoka, rekli su Popoviću da su oni uz njega šta god da se desi i da znaju da na našoj estradi ne postoji nijedan čovek koji njega može da zameni, pogotovo ne Mili koji je došao u žiri i za kojeg se priča da će zameniti Sašu na mestu direktora kada mu istekne ugovor. 

Popović i ostali članovi žirija se nisu oglašavali povodom ovoga, ostim Đorđa Davida koji je rekao:

- O tome ne mogu ništa da pričam još nekoliko dana, dok se neke stvari ne potvrde i ne utvrde. 

Ni Sašina žena Suzana Jovanović nije bila za to da se on povuče iz Zvezda Granda, jer je to najgledanija emisija na Balkanu, koju je on stvorio svojim krvavim radom i ne želi da niko drugi preuzima njegove zasluge. Ipak, Saša joj je objasnio zbog čega je tako bolje za njega i suštinu čitave priče, ali o tome u javnosti još uvek ne želi da priča sve dok mu ne istekne ugovor u Zvezdama Granda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading