Od voditelja "Elitne prostitucije" do teologa: Deki Kralj profesor veronauke u Briselu!

Autor:

Zabava

16.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj kontroverznoj emisiji "Luda kuća", koja se prikazivala na Hepi televiziji, gosti su bile anonimne ličnosti burnih prošlosti koje su se svađale, a neretko i tukle.

Foto: e-stock
Dejan Stanković Kralj

Dejan Stanković Kralj poznat je po burnom načinu života i skandalima koje je pravio u javnosti, a jedno u nizu iznenađenja od njega jeste i vest da je postao profesor veronauke u Belgiji.

Neke od emisija koje je vodio su "Nema intime bez kuma", "Varam devojku sa njenom sestrom", "Moja devojka ima dečka", "Elitna VIP prostitucija". U rijalitijima "Farma" i "Parovi" imao je česte svađe sa Zoricom Marković, a bio je i svedok žestokih tuča rijaliti-učesnika pred višemilionskim auditorijumom. Povezivali su ga sa strarletom Sandrom Meduzom, za koju se pisalo da je bila intimna s njim.

Kada ga je umorio skandalozan stil života, Dejan je odlučio da završi teološki i pedagoški fakultet u Briselu, gde predaje veronauku u školi, radi kao službenik u sudu i kao prevodilac za srpski i flamanski jezik. Govori engleski, holandski, flamanski, francuski i nemački jezik. Bavi se i humanitarnim radom, sakupljanjem priloga i donacija za teško obolele osobe sa najtežim dijagnozama.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Završio na ulici kao đubretar

Iako su kontroverze stalno pratile rijaliti-voditelja, njegova karijera je doživela sunovrat, te je i završio na ulici kao đubretar.

- Od voditelja jedne od najgledanijih emisija do đubretara, život je čudo, zato ga i volim. Ulice koje ja očistim blistaju - napisao je nekadašnji voditelj pored fotografije koju je objavio na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading