VODITELJ "SVITANJA" ODUŠEVLJEN PARTNERKOM: Dajana i ja smo kao u braku!

Zabava

30.10.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Svitanja" na TV Pink Nemanja Velikić priznaje da teško ustaje u cik zore, te je morao da razradi specijalne metode buđenja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Drim-tim: Dajana i Nemanja

U razgovoru za Srpski telegraf ističe da se tek sa Dajanom Paunović potpuno poslovno uklopio iako je pre nje imao nekoliko partnerki sa kojima je čak i u prijateljskim odnosima.

- Dajanu sam poznavao samo sa ekrana. Kada je došla na Pink, nisam ni sanjao da će za nekih šest meseci postati moja partnerka u "Svitanju". Prvo razmenjeno "dobro jutro" bilo je dovoljno da oboje shvatimo da je to ono pravo. I ona i ja smo imali priliku da radimo sa dosta partnera. Iako su mi neke od ranijih partnerki izuzetni prijatelji, u poslu se očigledno nismo kliknuli kao Dajana i ja. To vam je kao u braku. Nekada tek u drugom ili trećem shvatite šta zapravo očekujete od partnera i koja je mera koju treba da pružite kako se nijedna strana ne bi osećala ugroženom.

Zapevate li nekad pred "Svitanje" da se razbudite?

- Kod nas je prisutan apsurd. Dajana, koja izuzetno peva, svakog jutra uživa u mom pevanju koje je školski primer falširanja i antisluhiste. Moram joj odati zahvalnost na istrajnosti u tome da strpljivo čeka momenat kada ću sam shvatiti da mnogo bolje govorim nego što pogađam dur i oktavu.

Imaš li generalno problem s buđenjem u cik zore?

- Koliko mi dobro ide govori to da, i kada ne radim, budim se u pola četiri. Iako celog života želim da se pridržavam pravila da je samo san od osam sati dnevno zdravo spavanje, nikako mi ne polazi za rukom. Tokom 13 godina duge karijere, poslednjih devet ustajem pre petlova. Ustajem tek na treću zvonjavu alarma. Soba mi je kao minsko polje. U svakom od uglova su ili telefon ili budilnik. Kad zazvone, prvoklasni orkestar bi im pozavideo.

Šta ti pomaže da se razbudiš?

- Patentirao sam čak i posebne pokrete ustajanja iz kreveta, brijanje sa poluzatvorenim očima, pripremu espresa za poneti... U to vreme vodim samo unutrašnji dijalog sa sobom. Imam i favorite među narodnjacima. Bez njih ne bih zaspao samo ja nego i šminkerke, garderoberi, kamermani. Pa kada me nema u smeni, zovu me da im pevušim u svitanje dana. Tako da su bez mene jutra nemoguća.

Da li ti se desilo nekad da si pravo iz provoda došao u jutarnji program?

- Sećam se jednog provoda sa mojom sada izuzetnom prijateljicom Aleksandrom Gudelj i kolegom Miljanom Milićevićem, kada smo posle ludog provoda na Adi Ciganliji otišli pravo u jutarnje vesti koje smo tada radili na televiziji koja više ne posluje u Srbiji. Sada sam ipak malo ostario za takve poduhvate.

Jedno ste od zaštitnih lica info-kanala Pink 3. Najveći broj gledalaca vas prepoznaje po specifičnoj boji glasa i vođenju Dnevnika, ali i autorskoj emisiji o medicini "Info-klinika".

- Spikerski posao je nešto u čemu i danas podjednako uživam kao i na početku, s tim što lično osećam da je došlo vreme da, u periodu pune profesionalne zrelosti u kojoj se nalazim, uradim korak napred i izađem iz zone komfora. Peta sezona "Info-klinike" startovala je u oktobru, a sadržaj je ostao nepromenjen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading