Gazdarica "Granda" ponudila pomoć: Brena daje pare Tanji Savić da vrati sinove iz Australije!

Autor:

Zabava

14.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena rešila je da pomogne Tanji Savić da vrati sinove Maksima i Ðorđa u Srbiju iz Australije!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Tanja Savić

Naime, nakon što se njen muž Dušan Jovančević oglasio i rekao da Tanja laže, te da je i ona bila pozvana da ode s njim i sa decom u Australiju, ali da, navodno, nije htela, pevačica je javno apelovala na kolege da joj pomognu. Kako i koliko ko može i da joj omoguće da ode u Gold Koust da se izbori za starateljstvo nad decom.

Pevačica je javno obećala da će sve vratiti do dinara čim reši probleme oko dece, a Brena se među prvima ponudila da joj pomogne! Ona je bliskim kolegama i prijateljima rekla da prenesu Tanji kako je spremna da joj pomogne sve što treba! I finansijski i savetima!

 

Taman posla da joj ne pomognem kad je tako delikatno pitanje posredi, rekla je pevačica prijateljici

- Neću ja propasti za tih nekoliko hiljada evra! Pa Tanja je godinama radila u "Grandu", ona je zarađivala novac i za sebe, ali i za nas. Taman posla da joj ne pomognem kad je tako delikatno pitanje posredi! Ako neko treba, mi moramo da joj se nađemo - rekla je Brena prijateljima i napomenula da neće da se nameće niti da sama zove Tanju, ali da ona svakako mora da zna da na nju može da računa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuki

15.09.2020 07:20

Tanja nas obmanjuje već 2 meseca.

Fotos

15.09.2020 07:23

Tek sada neće da ode kod dece kada je povećala cenu nastupa i broj nastupa. A dobrog trika, majko mila.