Radnik salaša ipak priznao krivicu: Udario sam Petra Strugara, jer nije hteo da čisti izmet!

Autor:

Zabava

12.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radniku na salašu u Jakovu Ivanu Gajiću, čiji je zakupac Petar Strugar, po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno je zadržavanje u policiji do 48 časova jer je glumcu naneo teške telesne povrede.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Petar Strugar

Naime, Igor se u početku branio rekavši da nije mogao da povredi Petra, koji je u tom trenutku imao kacigu, ali je ubrzo promenio ploču, te dao iskaz i priznao delo.

Kako Srpski telegraf saznaje, osumnjičeni za napad na Strugara Ivan Gajić potvrdio je da je na salašu Stremen zadao udarac zatvorenom šakom u predelu lica poznatom glumcu.

- Ivan Gajić je priznao da ga je udario jednom. Nakon ulaska u verbalnu raspravu, prema njegovim rečima, Petar nije želeo da očisti izmet iza štale. Oni su se zbog toga raspravljali i revoltiran time Ivan Gajić mu je zadao udarac blizu usta, a glumac je u tom trenutku imao kacigu na glavi od motora jer je planirao da krene. Kada ga je udario, Ivan Gajić je odmah otišao sa lica mesta, dok je Strugar ostao da telefonira. Ivan Gajić je priznao krivično delo - kaže izvor za naš list.

Inače, Strugaru će nakon pregleda kod lekara biti određeno da li će morati na operaciju. Glumac ima povrede nosa i jagodične kosti, ali prema prvim saznanjima, navodno zasad nije potrebna hirurška intervencija.

Podsetimo, radnik je prethodno u izjavi brojnim medijima potvrdio da je nakon incidenta sa glumcem dao izjavu u policijskoj stanici, što se nije desilo sve do juče. Petar je incident na salašu odmah prijavio policiji, a morao je da ide i kod lekara.

- Krenuo sam kući iz konjičkog kluba koji držim. Zaustavio me je radnik salaša i kada sam se zaustavio, misleći da će nešto da mi kaže, čovek u vidno alkoholisanom stanju me je udario. Prijavio sam slučaj policiji - rekao je tada glumac.

Ivan pre dva dana ovako govorio: Petar je glumac, pa voli da glumi

S druge strane, Ivan Gajić je u izjavama koje su prethodile iskazu u policiji opisao šta se dogodilo:

- Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: "Hoću, sutra malo". Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu... Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: "Smrdiš"! Normalno, kad sam od pola sedam ujutru, tu i radim. Desio se fizički kontakt, al' kako je nosio kacigu, sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading